Katil kaynana böyle güldü

Gelininin boğazını kesen kaynana adliyede gülme krizine girdi.

Katil kaynana böyle güldü
11 Mart 2013 Pazartesi 18:15 tarihinde eklendi, 1.206 kez okundu.

 

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, şiddet gördüğü için ilk eşinden boşanan, ikinci eşinden de şiddet gördüğü gerekçesiyle sık sık karakola sığınan Gamze Nur Ö.'yü bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kayınvalidesi S.P.Ö., suçlamaları kabul etmedi.
 
Gözaltında kaldığı süre boyunca hep gülen S.P.Ö.'nün, olayın ardından gittiği evinde banyo yaptığı, kullandığı bıçakla, üzerindeki giysi ve ayakkabıları da yıkadığı belirlendi. Evinden ayrılmadığını söyleyen kayınvalideyi, şahit gösterdiği komşuları da yalanladı.
 
GELİNİNİN BOĞAZI KESTİĞİ İDDİA EDİLİYOR
 
Dün saat 13.00 sıralarında, 8039 Sokak 3 numarada meydana gelen olayda, eşinden şiddet gördüğü için 3 gün önce yeni evine taşınan 27 yaşındaki Gamze Nur Ö., yanına gelen kayınvalidesi 40 yaşındaki S.P.Ö. ile tartıştı. Tartışma sırasında S.P.Ö., iddiaya göre, gelini Gamze Nur Ö.'yü, 3 yaşındaki torunu D.Ö.'nün, gözleri önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.
 
Korkunç cinayet, olay sırasında markete giden genç kadının ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu B.K.'nın eve gelmesiyle ortaya çıktı.
 
ÖNCE EŞİ SONRA KENDİSİ EMNİYET'TE
 
Olaya tanık olan 3 yaşındaki D.Ö.'nün, psikolog yardımıyla verdiği bilgide, annesini, babaannesinin bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olay sırasında sokakta lokma döktüren komşuları da Gamze Nur Ö.'nün "Anne yapma" diye bağırdığı ve evden de kayınvalide S.P.Ö.'nün çıktığını gördükleri yönünde bilgi verdi.
 
Bunun üzerine cinayet şüphelisi olarak aranmaya başlanan S.P.Ö.'nün eşi İbrahim Ö. ve öldürülen kadının eşi olan oğlu Caner Ö., Emniyet'e götürüldü. Olay saatinde Urla İlçesi'ndeki çiftlikte çalıştıkları ortaya çıkan baba ve oğlu, serbest bırakıldı. Onların verdiği bilgilerle de S.P.Ö. yakalandı.
 
OLAYDA SONRA BANYO YAPMIŞ
 
Gözaltına alınan S.P.Ö.'nün evindeki aramalarda, olayda kullandığı ileri sürülen bıçak ile üzerindeki giysiler ve ayakkabısının yıkanmış olduğu belirlendi. Bıçağın yıkandığı lavaboda da özel aletle yapılan incelemede, kan izlerine raslandı. Ayrıca evine geldikten sonra da banyo yaptığı saptanan S.P.Ö.'nün, ıslak olan giysi, ayakkabı ve bıçak incelenmek üzere kriminal laboratuarına götürüldü. Gamze Nur Ö.'nün elindeki saç telleri de yine incelenmek üzere yine laboratuara gönderildi.
 
KABUL ETMEDİ, SÜREKLİ GÜLDÜ
 
Cinayet Büro Amirliği'ne getirildiği sırada ve sorgusunda güldüğü öğrenilen S.P.Ö.'nün suçlamaları kabul etmediği, olay sırasında Urla'dan hiç ayrılmadığını, komşularıyla birlikte olduğunu söylediği öğrenildi. Ancak bilgisine başvurulan komşularının S.P.Ö.'yü, yalanladığı bildirildi. Cinayet şüphelisi S.P.Ö., işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
 
GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNDA UĞURLANDI
 
Bu arada, Adli Tıp kurumu'nda otopsi yapılan Gamze Nur Ö.'nün cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Çiğli Hacı Alaaddin Top Cami'ne götürülen Gamze Nur Ö.'nün cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Dogançay Mezarlığı'nda toprağa verildi. Acılı anne Nursel Şahin ve yakınları, tabutun başından ayrılmayıp gözyaşı döktü.

DHA