Katil zanlısı tutuklandı!

Nevşehir'in Göreme beldesi Zemi Vadisi'nde iki kadın Japon turiste saldırdığı ve birinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan M.V.D. (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Katil zanlısı tutuklandı!
11 Eylül 2013 Çarşamba 18:41 tarihinde eklendi.

Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Göreme beldesi Zemi Vadisi'nde dolaşan Hoshie Teramatsu (22) ile Mai Kurkiharac (22), kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırıda, Mai Kurkiharac, aldığı bıçak darbeleri sonrasında hayatını kaybetmiş, Hoshie Teramatsu ise ağır yaralanmıştı.

Olayın ardından yapılan çalışmada, 17 ayrı suçtan kaydı bulunan Ürgüp nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki M.V.D., yakalanarak gözaltına alındı.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, elde edilen delil ve bulgulara göre olayın zanlısının 'Canavarca hisle ve eziyet çektirilerek öldürme, kasden öldürmeye teşebbüs, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürmek, nitelikli cinsel saldırı, cebir veya şiddet kullanarak kişileri hürriyetlerinden yoksun kılmak' gibi suçlamalarla Nevşehir Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildiği, mahkemedeki sorgunun ardından tutuklandığı belirtildi.


CİHAN