Katliam yapmaya böyle gitti

Murat Erdoğan'ın cinayet evine giderken tekel bayiinde güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Katliam yapmaya böyle gitti
18 Eylül 2013 Çarşamba 16:24 tarihinde eklendi.
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde geçen cumartesi akşamı bağ evinde sevgilisi 21 yaşındaki Gizem Tunç ile birlikte öldürülen taksici 29 yaşındaki Murat Erdoğan'ın, cinayet evine giderken girdiği bir tekel bayiinde içki alırken yansıdığı güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
 
Taksici Murat Erdoğan ile sevgilisi Gizem Tunç, 7 Eylül cumartesi ortadan kaybolduktan 2 gün sonra Erdoğan'ın dedesine ait Uzun Mehmet Mahallesi'ndeki bağ evinde öldürülmüş bulundu. Cesedi evde bulunan Murat Erdoğan'ın üst kıyafetleri, evin 15 metre ilerisinde çalı ve dikenlik alanda bulunan Gizem Tunç'un ise kesilen iki eli ile kıyafetleri bulunamadı.
 
Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin, arkada iz bırakmamak için Tunç'un elleri ile kıyafetleri aldığı değerlendirilirken, şüpheli olarak Tunç'un eski sevgilisi, Erdoğan'ın da yakın arkadaşı 21 yaşındaki Deniz Poyraz, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda gözaltına alındı. Poyraz, suçlamayı kabul etmemesine rağmen kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle, babası Ali Poyraz da delilleri karartmada oğluna yardımcı olduğu iddiasıyla tutuklandı.
 
Cinayetle ilgili soruşturmada Gizem Tunç'un kesilen elleri ve kıyafetleri henüz bulunamazken, Murat Erdoğan'ın, cumartesi akşamı cinayet evine giderken girdiği bir tekel bayiinde alışveriş yaparken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Saat 20.43'te taksisi ile tekel bayiine gelen Murat Erdoğan'ın, bir şişe içki, 6 pet bardak ve bir paket kreker alırken sürekli telefonuyla ilgilendiği ve heyecanlı olduğu görülüyor. İşyerindeki güvnelik kamerasının saatinin 1 saat ileri alınmadığı, bu yüzden görüntüdeki saatin aksine Erdoğan'ın, saat 20.43'te geldiği dükkanda bir kaç dakikada alışverişini tamamlayıp çıktığı görülüyor.

DHA