Kavga ettikleri kişinin otomobilini tahrip ettiler

Samsun’un Bafra ilçesinde bir grup genç, kavga ettikleri kişinin otomobilinin camlarını ve aynaları kırıp tekerleklerini patlattı.

Kavga ettikleri kişinin otomobilini tahrip ettiler
17 Şubat 2014 Pazartesi 20:22 tarihinde eklendi.


Olay akşam saat 19.00'da Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşların dinlenmek için oturduğu parkın yanındaki dolmuş durağında meydana geldi.

İddiaya göre bir kişi, 4-5 kişilik bir grupla birlikte, aralarında husumet bulunan teyzesinin oğlunu darp etti. İhbarı alan polis ekipleri olay yerine geldi. Zanlılar olay yerinden kaçtı, darp edilen şahıs ise şikayetçi olmadı. Polis, şahsın ifadesini alarak evine gönderdi.

Bir süre sonra darp edilen şahıs, arkadaşları ile beraber Cumhuriyet Meydanı'na gelerek, kendini darp eden akrabasının 06 S 2166 plakalı otomobilin önünü kesdi. Şahıs, otomobilini bırakarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne sığındı. Grup, araca zarar verdi. Aracın camlarını ve aynalarını kıran grup, iç aksama zarar verip tekerlekleri de patlattı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganları gözaltına aldı. Şahıslar birbirlerinden yine şikayetçi olmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


CİHAN