Kavgayı basın abartıyormuş

Galatasaray’da Melo ile ettiği kavgayla gündeme gelen Riera, takım arkadaşıyla dövüşmesini ve hastanelik olduğunu yalanladı

Kavgayı basın abartıyormuş
07 Nisan 2012 Cumartesi 10:36 tarihinde eklendi, 1.113 kez okundu.

 

İspanyol futbolcu, ülkesinde yayınlanan en ünlü spor programı Punto Pelota’ya açıklamada bulunarak, Türkiye’de çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti, bu tür haberlerin Türk basınının uydurması olduğunu vurguladı.

Riera, antrenmanda Melo ile tartıştığını ve aralarında itişmelerin olduğunu doğrulayarak, “Bu durumu gören hocamız ikimizi de duşa gönderdi. Olay bundan ibarettir. Melo ne beni dövdü, ne de ben hastanelik oldum” dedi. Riera, bu tür olayların her yerde yaşanabileceğine dikkat çekerek, “Türkiye’de basın her şeyi abartıyor. Bazen hakkınızda yayınlanan bir haberi okumak bile istemiyorsunuz” dedi.
 
Ancak Fatih Terim, “Soyunma odasında Melo vurmuş ve Riera’nın kaşı açılmış. Ondan sonra da herkes kendi yoluna gitmiş. Biz de hastaneye götürüp oyuncuya dikiş attırdık. Sonra Riera buraya geldi, yemeğini yedi” açıklamasında bulunarak futbolcusunu adeta yalanladı.