Kavgayı izlerken kurşunla yaralandı

Şanlıurfa'da, iki kişi arasında çıkan kavgayı evinin balkonunda izleyen 18 yaşındaki Çiğdem Doğangüneş, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun omzuna isabet etmesiyle yaralandı.

Kavgayı izlerken kurşunla yaralandı
05 Ocak 2014 Pazar 18:18 tarihinde eklendi.
 
Olay, öğleden sonra Onikiler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta kimliği belirsiz iki kişi arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Gürültü sesini duyan Çiğdem Doğangüneş, sokaktaki evlerinin balkonuna çıkarak yaşananları izlemeye başladı.

Kavga sırasında öfkelenen bir kişi yanında bulunan tabancayla ateş açmaya başladı. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun, balkondaki Doğangüneş'in omzuna isabet etti. Yaralanan genç kızın çığlıklarını üzerine kavgayı edenler kaçarken; Çiğdem Doğangüneş için yakınları polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerinde çevre güvenliğini alan polisler, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından genç kız tedavi için ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
 
Polis, genç kızın yaralanmasına neden olan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA