Kavşakta ölümden döndüler

Orhangazi’ye bağlı Akharem köyü kavşağında meydana gelen trafik kazasında ana yoldan kavşakta dönüş yapmak isteyen bir otomobile, bir başka hafif ticari araç çarptı. Kazada iki kişi yaralandı.

Kavşakta ölümden döndüler
06 Ağustos 2013 Salı 13:55 tarihinde eklendi.

Kaza Orhangazi’ye bağlı Akharem köyü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bursa istikametinden İznik istikametine doğru gitmekte olan Hakan Yazıcı (44) idaresindeki 77 AZ 814 plakalı hafif ticari araç Akharem köyü kavşağından Göl istikametine dönmek istedi. Bu sırada aynı yönde gitmekte olan Mahmut Gedikbaş (54) idaresindeki 16 ZF 357 plakalı otomobil dönüş yapmak isteyen hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile her iki araç da savrulurken, otomobilde bulunan Fatma Gedibaş (58) ile Mete Gedikbaş (25) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansa konarak Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp burada tedavi altına alındı. Kaza yapan ve büyük maddi hasarın meydana geldiği araçlar ise çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 


CİHAN