"Kaya kafayı mı yedi?"

Hülya Avşar, Erol Köse’nin elindeki kasetin yayınlanmasına karşı avukatıyla harekete geçen eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na, “Nasıl böyle bir şeyi kabul eder? Kafayı mı yedi acaba?” diye tepki gösterdi

Kaya kafayı mı yedi?
19 Eylül 2011 Pazartesi 08:09 tarihinde eklendi, 2.829 kez okundu.

 

* Fehmi Kızıl Veteran Tenis Turnuvası’nda önceki gün raket sallayan Hülya Avşar, final maçında karşılaştığı Filiz Mergen’e yenilince turnuvada ikinci oldu. Avşar karşılaşmanın ardından gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.
 
* Erol Köse’nin “Elimde Hülya’nın kasedi var” iddialarının ardından eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun avukatı aracılığıyla kasetin yayınlanmasını önleme girişimine açıklık getiren Avşar, “Kaya nasıl böyle bir şeyi kabul eder. Deli mi? Kafayı mı yedi acaba? diye seslendi. 
 
* Avşar, “Olanları nasıl izlediniz?” sorusunu “Kahkaha atarak izledim. Her kafadan bir ses çıktı. Ben kendimden emin olduğum için cevap bile vermedim... Ne güzel söylemişim çıplak sesle. Kendime bir kere daha hayran oldum. 20 küsur senedir sahneye çıkıp çıplak sesle şarkı söylüyorum” diye yanıtladı. 
* Erol Köse’nin bir TV programında yayınladığı kasette, Avşar’ın yıllar öncesine ait albüm çalışmaları yer alıyordu. 
 
 
“ŞAHAN, CANIM CiĞERiM”
Fehmi Kızıl Veteran Tenis Turnuvası’nda önceki gün sahaya çıkan şarkıcı Hülya Avşar, final maçında karşılaştığı Filiz Mergen’e yenilince turnuvada ikinci oldu. Avşar, “Karşımdaki yılların oyuncusu. Kortta deli gibi hırs yapanlardan değilim. Hırstan çok azim lazım bana. Hırs beni her zaman tehlikeye düşürüyor” dedi. 
Gazetecilerle “Selülit ve frikik çektiyseniz röportaj yapmam” diyerek şakalaşan Avşar, Şahan Gökbakar’la aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili, “Şahan benim canım ciğerim. Hem yaş farkını bırakın arkadaşlığımız öyle başlamadı. Onunla konuşuruz da gezeriz de tozarız da. Görürseniz sevgili falan yazmayın” şeklinde konuştu. 
 
Avşar Kızı, aşk soruları karşısında “Özel hayatımla ilgili büyük konuşmayacağım. Hayat insana sağ gösterip sol çakıyor. Ben aşık olduğum zaman hiç durgun olamam. Yerimde duramam” açıklamasını yaptı. 
Ayşe Özyılmazel’e karşı açtığı davadan kazanacağı parayı çatır çatır yiyeceğini ve Hülya Cup’taki çocuklardan birine burs vereceğini söyleyen Avşar, hakkında konuşan Bülent Ersoy’la ilgili sorularıysa “Amannn. İştahımı kapatmayın. Ayyy” diyerek geçiştirdi.

Milliyet / Cadde