Kayak kursu ilk mezunlarını verdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu, bir haftalık eğitim sürecinin ardından ilk mezunlarını verdi.

Kayak kursu ilk mezunlarını verdi
04 Şubat 2013 Pazartesi 15:02 tarihinde eklendi.

 

Kurslara katılan 6-15 yaş arası 30 öğrenci, kayak öğrenimlerini başarı ile tamamlayarak düzenlenen törenle mezun oldu.
 
Türkiye'de ilk defa hem teorik olarak sınıflarda hem de pratik olarak sahada eğitim veren  Snow Academia Kayak Okulu'nda 1 haftalık kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.
 
Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı girişinde yapılan mezuniyet töreninde öğrenciler, verilen eğitimlerle kayak yapmayı en iyi şekilde öğrendiklerini belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ve Erciyes AŞ yetkililerine teşekkür etti. Törenin ardından öğrenciler hep birlikte mezuniyet pastalarını kesti.
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Dr. Murat Cahid Cıngı ise Snow Academia Kayak Okulu'nun sömestr dışında da hafta içi ve hafta sonları 7'den 70'e tüm yaş gruplarındaki kişilere uygun fiyatla kayak dersleri vermeye devam edeceğini belirtti. Cıngı, "Amacımız Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi'nden bütün vatandaşlarımızın en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamaktır." dedi.

CİHAN