Kaybolan 52 öğrenciden iyi haber

Yalova'nın Cınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi'nde gezmek için Erikli Yaylası'na çıkan İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 52 öğrenci, 3 öğretmen ve 2 şoför sis ve havanın karması sonucu yollarını kaybetti.

Kaybolan 52 öğrenciden iyi haber
29 Ekim 2014 Çarşamba 08:31 tarihinde eklendi.
İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 53 öğrenci ve 3 öğretmen gezmek için bugün Yalov'nın Çınarcık ilçesine geldi. Teşvikiye Beldesi'ne giden kafile daha sonra araçlarını bırakarak Erikli Yaylası"na yürüdüler. Bir süre sonra bastıran yağmur ve sis sonucu yollarını kaybeden kafile havanında kararması sonucu 156 Jandarma'yı arayarak yardım istediler. Yalova Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri daha sonra AFAD ile birlikte cep telefonundan yerlerini tesbit ettikleri öğrencileri kurtarmak için olay yerine hareket ettiler.
 
ÖĞRENCİ KAFİLESİNE ULAŞILDI
 
Yalova'nın Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi'nde gezmek için Erikli Yaylası'na çıkan ardından da yollarını kaybeden İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 52 öğrenci, 3 öğretmen ve 2 şoföre jandarma ekipleri ulaştı. Teşvikiye deresinin arka tarafında bulunan grubu, jandarma ekiplerinin derenin karşısına geçirmeye çalıştığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin araçlarla öğrencileri Teşvikiye beldesine getireceği bildirildi.
 
KAYBOLAN ÖĞRENCİ KAFİLESİ KARAKOLA GETİRİLDİ
 
Yalova'nın Cınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi'nde gezmek için Erikli Yaylası'na çıkan ve yoğun sis nedeniyle yollarını kaybeden İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 52 öğrenci, 3 öğretmen ve 2 şoför jandarma ekipleri tarafından bulunarak Çınarcık Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Burada bazı öğrenciler kendilerini bekleyen aileleri tarafından karşılandı. Kafilenin tamamının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.