Kaybolan galericinin cesedi bulundu

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde oto galericiliği yapan ve doğum günü olan 31 Aralık'ta ortadan kaybolan 49 yaşındaki Yılmaz Eser'in, 12 gün sonra çıplak haldeki cesedi bulundu. Eser'in ğögüs ve karın bölgesinde iki kurşun yarası bulunduğu bildirildi.

12 Ocak 2014 Pazar 12:57 tarihinde eklendi.
 
 
Nazilli İlçesi'nde oto galericiliği yapan, evli ve üç çocuk babası Yılmaz Eser, doğum günü olan geçen 31 Aralık'ta, Köşk İlçesi'ne gitmek üzere evinden ayrıldı. Saat 14.00 sıralarında Nazilli Adliyesi önünde 4-5 kişiyle görülen Eser, yaklaşık 3 saat sonra eşi Yeliz Eser'i cep telefonundan arayıp, "1991 Model bir Kartal otomobil satın aldım. Şu an Sultanhisar'dayım Nazilli'ye dönüyorum" dedi.

Ancak geç saat olmasına rağmen eve dönmeyen Eser'in eşi Yeliz Eser, jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu. Aramalara rağmen Eser bir türlü bulunamadı. Arama çalışmaları sürerken, dün İncirliova İlçesi'ne 29 kilometre uzaklıktaki Şirindere Köyü Gözpınarı Mevkisi'nde bir çoban, kayalıklar arasında çıplak bir erkek cesedi fark edip, jandarmaya haber verdi.
 
Olay yerine gelen jandarma, göğüs ve karın bölgesinde iki kurşun yarası bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Savcının incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin, 12 gün önce kaybolan Yılmaz Eser'e ait olduğu tespit edildi. Eser'in büyük oğlu Umut Eser, hastane morguna gelip babasının cesedini teşhis etti. Yılmaz Eser'in bir başka yerde öldürülüp cesedinin bulunduğu bölgeye atıldığının sanıldığı belirtildi. Soruşturma başlatan jandarma, bölgedeki MOBESE kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.
 
Yılmaz Eser'in ağabeyi Adem Eser, "Bunu yapanların biran önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.

DHA