Kaymakam ve Belediye Başkanı engellilerle oynadı

İzmir'de, Ödemiş Belediyesi ile Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından düzenlenen yeni yıla merhaba eğlencesinde, İlçe Kaymakamı Abdullah Dölek ve İlçe Belediye Başkanı Bekir Keskin biraraya geldi. Engelli ve engelli yakınlarıyla oynayan Kaymakam ve Belediye Başkanı, alkış aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı engellilerle oynadı
01 Ocak 2014 Çarşamba 00:03 tarihinde eklendi.
 
 
Ödemiş Belediyesi kongre salonunda düzenlenen 'yeni yıla merhaba' gecesine İlçe Kaymakam Abdullah Dölek, İlçe Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ile 600 engelli ve engelli yakını katıldı. Keyifli geçen gecede Kaymakam Dölek ve İlçe Belediye Başkanı Bekir Keskin, engelli ve yakınlarıyla doyasıya oynadı, alkış aldı.
 
Gecede ayrıca Kaymakam Dölek ve İlçe Belediye Başkanı Bekir Keskin'e plaket verildi. Yılbaşı eğlencesine katılanlara seslenen Kaymakam Dölek, geceyi düzenleyenlere teşekkür etti. Belediye başkanı Bekir Keskin ise yaptığı konuşmada "Engellilerimiz için derneğimizi kurduk. Gerek devletimiz, gerek belediyemizle çok güzel çalışmalar yaparak Ödemiş'i daha ileriye taşıyacağız. Engelli kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya hazırız" dedi. Öte yandan; ilçede düzenlenen havai fişek gösterileri de vatandaşlardan tam not aldı.

DHA