Kaymakamlık binasında intihar girişimi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde işsizlik nedeniyle bunalıma giren O.Ş., 5 katlı Kaymakamlık binasının çatısında intihara kalkıştı. O.Ş., polisin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla ikna edilerek çatıdan indirildi.

Kaymakamlık binasında intihar girişimi
07 Şubat 2013 Perşembe 20:22 tarihinde eklendi.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı yardımlarla geçimini sağladığı öğrenilen O.Ş., vakıf ile birlikte Kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarının da bulunduğu 5 katlı binanın çatısına yangın merdiveninden çıktı. Çatının kenarındaki O.Ş.'yi görenler polise haber verdi. Polis ekipleri ile O.Ş.'yi tanıdığını söyleyen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik, çatıya çıkarak ikna etmeye çalıştı.
 
Bu sırada itfaiye, yerde hava yastığı açtı. Çatıdan bacaklarını aşağı sarkıtan O.Ş., hava yastığının açıldığını görünce yerini değiştirdi. İtfaiye de hava yastığını O.Ş.'nin bulunduğu noktaya çekti. O.Ş., hasta olduğunu söylediği oğlu ile konuşmak istedi. O.Ş., evinden alınarak Emniyet'e getirilen oğlu ile polis telsizi aracılığıyla konuştu.
 
Oğluyla konuştuktan sonra ikna olan O.Ş., çatıdan indirildi. O.Ş., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA