Kayserispor 1-0 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, konuk ettiği Gençlerbirliği'ni Mouche'nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti.

15 Şubat 2014 Cumartesi 18:16 tarihinde eklendi, 1.126 kez okundu.

49. dakikada gelişen atakta sol kanattan gelen ortada Kayserispor'dan Bobo vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

52. dakikada Ermin Zec sol kanattan ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Araya giren defans oyuncuları topu uzaklaştırarak tehliyeni önledi.

62. dakikada sol kanattan yapılan ortada Bobo ayağının üstüyle topa dokundu. Ancak meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.

75. dakikada Kayserispor öne geçti. Bu dakikada Bobo ceza sahasına girerken düşürüldü. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Mouche, penaltı atışında topu kalecinin kapattığı köşeden sert bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-0.

80. dakikada Gençlerbirliği 10 kişi kaldı. Bu dakikada yaptığı faulle Mouche’yi düşüren Doğa ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalırken takımını da 10 kişi bıraktı.

85. dakikada kullanılan serbest vuruşta Radzkou kafayla aşırttı. Top üstten dışarı gitti.

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Kayserispor haftalar sonra 3 puan alarak galibiyet hasretini sona erdirdi. Sarı-kırmızılı ekip bu galibiyetle puanını 16'ya çıkardı.


CİHAN