Kayserispor'a Kupada Tokat!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Spor Toto 2. Lig takımı Tokatspor, konuk ettiği Kayserispor'u 1-0 yenerek adını gruplara yazdırdı.

Kayserispora Kupada Tokat!
18 Aralık 2013 Çarşamba 15:13 tarihinde eklendi.

Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanan maçta Tokatspor'a turu getiren golü 19. dakikada Recep Yaşar kaydetti. Konuk Kayserispor'un 61. dakikada Okay Yokuşlu'nun kırmızı kart görerek 10 kişi kaldığı mücadelede Mert Nobre ve Engin'le iki şutu da direkten döndü.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Tokatspor, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'u 1-0 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı. Tokatspor, taraftarı önünde Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor'u konuk etti. 90 dakika sonunda ev sahibi Tokatspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak, kupada adını gruplara yazdırmayı başardı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Tokatspor karşılaşmanın 19. dakikasında Recep Yaşar'ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Kayserispor daha çok gol arayan taraf oldu. Konuk ekipte 61. dakikada Okay Yokuşlu kırmızı kart ile oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelenin son dakikalarında Mert Nobre'nin kafa vuruşu direkten döndü. Bu pozisyondan 1 dakika sonra Kayserispor'da Engin bu kez direği geçemedi. Kayserispor son dakikalarda yüklenmesine rağmen golü bulamadı.

Uzatma dakikalarında da gol gelmeyinca Tokatspor Kayserispor'u 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırarak gruplarda mücadele etme hakkını elde etti.


CİHAN