"Kayseri'ye rövanş için gidiyoruz"

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Trond Sollied nezaretinde Kayserispor hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

Kayseriye rövanş için gidiyoruz
28 Ağustos 2013 Çarşamba 20:20 tarihinde eklendi.

Teknik Direktör Sollied, geçen yıl Kayserispor ile yapılan iki maçta da galip gelinemediğini hatırlatarak, Kayseri'ye rövanş için gideceklerini söyledi.

Kayserispor maçı hazırlıklarını kendi tesilerinde sürdüren Elazığspor, galibiyet parolası ile Kayseri deplasmanına gidecek. Teknik Direktör Trond Sollied, transfer çalışmalarının devam ettiğini, deplasmanda her maçın zor olduğunu belirterek, "Şu anda tabi transfer çalışmaları devam ediyor, bitmiş hiçbir şey yok. Transfer dönemi de devam ediyor. Tabi oyuncuların takıma sonradan katılmaları bir dezavantaj olabilir, ama şu anda imza atılmadan bir yorum yapmak yanlış olur.

Deplasmanda oynayacağımız için, deplasmandaki her maç zor olur. Takımı analiz ediyoruz. Ama dediğim gibi deplasmanda oynayacağımız her maç zor maçtır, özellikle Türkiye Süper Ligi'nde. Diğer takımın zayıf yada güçlü noktalarını bilsek de, önemli olan bizim kendi durumumuz. Daha çok kendimize odaklanmışız. Kendi performansımız için daha önemli. Bizim için önemli olan geçen senenin rövanşını alabilmek. Çünkü geçen sezon bildiğiniz gibi 2 maçta onlar bize 8 gol attı, biz sadece 1 gol atabildik. Tabi biz rövanş peşindeyiz" dedi.

TAKIMDA CEZALI YOK

Sollied cezalı futbolcularının bulunmadığını, sadece Hadji'nin sakatlığının olduğunu ve onun da maç günü durumunun netleşeceğini ifade ederek, "Luke Moore tabi takıma yeni katıldı ve takımla fazla antrenman yapma şansı olmadı.

Deniz Yılmaz, normal şartlarda ilk 2 maçta oynayacaktı, işte biliyorsunuz lisansta bazı sıkıntılar yaşandı. Ama tabi Deniz Yılmaz'ın kendisi şu anda hazır durumda. Şu anda bir sakat olarak tek Hadji var. Cezalı oyuncularımız yok. Sadece Hadji'nin sakatlığı onun da hafta sonuna kadar belli olur durumu" diye konuştu. 


DHA