"Kayseri'yi daha da büyüteceğiz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kadın Kolları'nın Gültepe Mahallesi'nde düzenlediği toplantıya katıldı.

Kayseriyi daha da büyüteceğiz
26 Şubat 2014 Çarşamba 18:47 tarihinde eklendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kızı Elif Özhaseki ile birlikte iştirak ettiği Ak Parti Kadın Kolları'nın Sabah Kahvesi adını verdiği toplantıya Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı da katıldı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın kısa birer selamlama konuşmasının ardından Gültepeli bayanlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sözlerine Kayseri'ye yapılan hizmetleri anlatarak başladı. Belediyecilikte asıl hedeflerinin Kayseri'yi Anadolu'nun merkezi yapmak olduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, Yamula Barajı, Erciyes, Raylı Sistem, Harikalar Diyarı, spor tesisleri gibi projelerin bu amaçla hayata geçirildiğini söyledi. Bunlar yapıldığı için Kayseri'nin bir merkez haline geldiğini vurgulayan Özhaseki, artık hemen her gün Avrupa'dan bir heyetin randevu alarak Kayseri'ye gelmek istediğini belirtti.

Yeni dönemde yapılacak projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Özhaseki, özellikle dönüşüm projelerine dikkat çekti. Bunların yapılması halinde bu şehrin daha da büyüyeceğini, aksi takdirde insanların göç etmesi sonucu şehrin küçüleceğini ifade eden Başkan Özhaseki, bugün Türkiye'deki tüm yazarların bahsettiği 2-3 şehirden birisinin Kayseri olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından toplantıya daha sonra katılan Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Başkan Mehmet Özhaseki ve Başkan Memduh Büyükkılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü dolayısıyla hazırlanan pastayı kesti. 


CİHAN