Kaza üstüne kaza!..

AFYONKARAHİSAR’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza üstüne kaza!..
02 Mayıs 2016 Pazartesi 09:45 tarihinde eklendi.
AFYONKARAHİSAR’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.
 
Kaza, Afyonkarahisar- Konya karayolunun 65’inci kilometresinde meydana geldi. Onur T.’nin kullandığı 34 HN 6492 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol üzerindeki köprü duvarına çarpan otomobilde bulunan Oktay Taşkaya(23), Merve Taşkaya (25), Yıldız Bahçe(52) ile Rakibe Bahçe(78) yaşamını yitirdi. Sürücü Oktay T. ise yaralandı.
 
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralı sürücü tedaviye alındı. Kazada ölen 4 kişinin cenazesi ise savcının incelemesinin ardından Çay Devlet Hastanesi morguna konuldu.
 
ELAZIĞ'DA İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
 
ELAZIĞ-Bingöl Karayolu'nda, akşam saatlerinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
 
Bingöl'den Elazığ istikametine doğru gelmekte olan Ali Demirhan'ın kullandığı 34 KG 3107 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Eyüp Durmuş yönetimindeki 01 DEN 05 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle şarampole savrulan her iki araç parçaları, 250 metre aralıklı mesafelere savruldu. Olayın sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine kaza yerine yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve UMKE ile jandarma ekipleri sevkedildi. 112 sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk kontrollerde, 34 KG 3107 plakalı araç sürücüsü Ali Demirhan ve 01 DEN 05 plakalı araç sürücüsü Ali Durmuş'un kaza yerinde hayatlarını kaybettiğini, Ramazan Üzümcüoğlu'nun ise yaralandığını tespit etti. Yaralı Üzümcüoğlu, ambulans ile Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatanı kaybeden 2 sürücünün cesetleri de otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
EMNİYET ŞERİDİNDE KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
 
İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde bulunan motosikletin sürücüsü ve ona yardıma gelen arkadaşına çarptı. Kazada 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Tayfun Yıldız öldü, arkadaşı 26 yaşındaki Eren Akçay ağır yaralandı. 
 
Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Işıkkent Gişeleri yakınlarında meydana geldi. İşinden evine dönen Tayfun Yıldız'ın plakası belirlenemeyen motosikleti arıza yaptı. Motosikletini emniyet şeridine çeken Yıldız, arkadaşı Eren Akçay'ı telefonla arayıp yardım istedi. Bir süre sonra yardıma gelen Akçay 35 AU 4178 plakalı otomobilini emniyet şeridine park etti. İki arkadaşın motosikleti tamir ettiği sırada Bornova'dan Aydın yönüne giden Emine Gürsel Murat, yönetimindeki 06 EV 6355 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, Yıldız ve Akçay'a çarptıktan sonra emniyet şeridindeki motosiklete ve otomobile çarptı. Kazada Yıldız öldü, arkadaşı Akçay Ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 
 
İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ağır yaralı olan Akçay ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Akçay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi. Kazada ölen Tayfun Yıldız'ın cesedi, savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kazayı yara almadan atlatan ve alkollü olmadığı belirtilen Emine Gürsel Murat gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.
 
 
DEVRİLEN TRAKTÖRÜN ALTINDA ÖLDÜ
 
MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 30 yaşındaki çiftçi Ercan Dağ, sulama kanalına devrilen traktörün altında kalarak can verdi. 
 
Kaza, saat 16.00 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Yeşiltepe Mahallesi yakınlarında tarla sürmek için toprak yolda traktörüyle ilerleyen Ercan Dağ, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu traktörüyle yolun kenarındaki sulama kanalına devrildi. Tarlaların arasında ıssız bir bölgede meydana gelen kazayı uzun süre kimse fark etmedi. Kazadan bir kaç saat sonra yoldan geçen bir çiftçinin devrilen traktörü görüp ihbar etmesi üzerine, olay yerine jandarma, itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucunda Ercan Dağ, sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Dağ'ın öldüğü belirlendi. Dağ'ın cenazesi, Tarsus Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, jandarmanın kazayla ilgili soruşturması ise devam ediyor.