Kazada hayatını kaybeden İlgün toprağa verildi

Giresun’un Eynesil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden emekli 1. Sınıf Emniyet Şube Müdürü Asım İlgün (63), gözyaşları arasında toprağa defnedildi.

Kazada hayatını kaybeden İlgün toprağa verildi
18 Eylül 2013 Çarşamba 15:00 tarihinde eklendi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde bağlı Boztepe Mahallesi Eynesil Tüneli mevkiinde meydana gelen kazada, Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan Asım İlgün (63) yönetimindeki 34 GNJ 61 plakalı araç, şehir içi yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp takla attı. Kazada, sürücü Asım İlgün hayatını kaybederken, cesedi Eynesil, Beşikdüzü ve Tirebolu itfaiye ekiplerince yaklaşık bir saatlik bir çalışma sonrasında güçlükle çıkarıldı.

İlgün için bugün Vakfıkebir Merkez Eski Camii’nde tören düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından tören kıtası tarafından cenazesi taşınan İlgün’ün naaşı, ilçeye bağlı Mısırlı köyünde toprağa verildi.

İstanbul Polis Baş Müfettişliğinden emekli olan İlgün’ün cenaze merasimine; Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Trabzon Polis MYO Müdürü Tahsin Şensoy, Trabzon emniyet müdür yardımcıları Ahmet Özdemir ve Serdar Hatipoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


CİHAN