Kazada kızının öldüğünü zannetti, sinir krizi geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kıza otomobil çarptı

Kazada kızının öldüğünü zannetti, sinir krizi geçirdi
22 Temmuz 2014 Salı 16:23 tarihinde eklendi.

Kaza, öğle saatlerinde Kepez Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 67 TC 619 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Barış Yıldız (28) yolun karşısına geçmek isteyen 14 yaşındaki Zeliha Kurtal' a çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kıza diyaliz merkezindeki sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. 112 ekiplerinin gelmesi ile birlikte sedyeye alınan genç kız daha sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı haber alan Zeliha Kurtal'ın annesi Naciye Kurtal, kızının öldüğünü zannederek sinir krizi geçirdi. Yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı kadın, kızını görmek isteyince özel araç ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olay yerine gelen karakol ekipleri sürücü Barış Yıldız'ın ifadesi almak üzere Bağlık Polis Merkezi'ne götürürken, kazayı gören bazı görgü şahitleri araçta bir yolcunun olduğunu söylemesi üzerine trafik ekipleri çevrede araştırma yapmaya başladı. Kısa süre sonra araçta bulunan Serdar Sözer isimli kişiy, başka b,ir araca bindiğini tespit eden polisler, Sözer'i ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis merkezine gönderdi. Bu sırada Zeliha Kurtal'ın bir yakını Sözer'in 'Önümüze atladı' sözü üzerine 'Yeğenim soldan geliyormuş. Siz sağdan çarpmışsınız. Nasıl oluyor da önünüze atlıyor' diyerek tepki gösterdi.

Kazada yaralanan ve Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Zeliha Kurtal'ın sağlık durumunun iyi olduğu ancak kafasında aldığı darbe nedeniyle müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı. 


CİHAN