"Kazanabilecek oyunu oynamadık"

Spor Toto Süper Lig’de, sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kayserispor karşısında maçı kazanabilecekleri oyunu oynamadıklarını söyledi.

Kazanabilecek oyunu oynamadık
19 Nisan 2014 Cumartesi 19:59 tarihinde eklendi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, çok erken gol bulmalarına ve 2-0'lık bir skor avantajı yakalamalarına rağmen yarı bu skoru korumayı başaramadıklarını kaydetti. Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Dolayısıyla hem bir penaltı çok basit bir savunma hatası ve son dakikada yediğimiz bir gol ile maçtan beraberlik ile ayrıldık. Maçın tamamına baktığımızda zaten maçı kazanabilecek oyun oynayamadık. Bugün oldukça fazla pas hatası yaptık. Skora göre oynamayı beceremedik. Topu öne taşıyamadık, kenarlara taşıyamadık. Bunları yapamayınca da son dakikada yediğimiz gol ile kendi sahamızda beraberlik ile ayrılmak zorunda kaldık. Kayserispora bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Hamzaoğlu, penaltı pozisyonu için yaptığı açıklamada ise "Benimde baktığım açıdan Kuate’nin rakibine hafif bir şarjı var. O yüzden hakemin penaltı kararı doğru. Hakem güzel bir maç yönetti. Uzatmada yediğimiz golde de maç bitmemişti daha." dedi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme de Kayserispor’un bu gün daha çok arzu eden, galibiyeti daha çok isteyen bir takım görüntüsünde olduğunu söyledi. Seçme, "Ama bu futbol maalesef olmadı. Bundan sonra 4 müsabaka ve 12 puan var. Fair-play çerçevesinde çıkıp bu dört maçı oynayıp ligde kalmak için son haftalara kadar umudumuzu taşıyacağız. Verilmeyen bir penaltımız var. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız." dedi.

Kayserispor’un golcüsü Mert Nobre de oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını söyledi. Nobre, şöyle konuştu:

"Çünkü daha fazla oynamak isteyen elinden gelen en iyisini yapmaya çalışan bir Kayserispor vardı. Girdiğimiz birçok pozisyonu değerlendiremedik. Son dakikada attığımız gol ile bir puan razı olduk. Rakibe verdiğimiz pozisyonlarda kendi hatalarımız oldu. Ortada hiç bir şey yokken iki tane gölü kendi kedimize attık diyebiliriz. Bizim için bir hayal kırıklığı oldu. Kesinlikle galip gelmemiz gerekiyordu. Kalan maçlarda elimizden gelen en iyisini yapıp Kayserispor’u ligde tutmaya çalışacağız."

İyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Kayserisporlu Sereno Fonseca ise yaptığı açıklamada, "Rakip kalede birçok gol pozisyonlarına girdik. Gol yememizin ardından var gücümüzle oyuna geri döndük. Oynadığımız futbolun karşılığını alamadığımız bir sene oldu.

Bunun içerisinde çeşitli faktörler var. Birçok maçta şans yanımızda değildi. Ama maalesef bütün her şeyi bir sene içerisinde yaşamış olduk. Artık bu hanemize bir puan olarak yazılacak. 4 hafta daha kaldı. Elimizden gelen en iyisini yapıp takıma hayat verip ligde tutmaya çalışacağız." diye konuştu.


CİHAN