"Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Son dakikada attığımız golle berabere kaldık. Futbolda kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz.” dedi.

Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin
04 Kasım 2013 Pazartesi 23:21 tarihinde eklendi.


Spor Toto Süper Lig’in 10’ncu haftasında Medical Park Antalyaspor, evinde Kayserisporla 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısında Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kayserispor’un Antalya’ya karşı farklı bir dizilimle sahaya çıktığını kaydetti.

Erken dakikada gol yediklerini kaydeden Samet Aybaba, 1-1’den sonra oyunun kontrolünün kendilerine geçtiğini, Emrah Başsan’ın performansının kendilerini oyuna döndürdüğünü açıkladı. Takımının kaçırdığı penaltı sonrası oyundan düştüklerini ifade eden Aybaba, “Son dakikada attığımız golle berabere kaldık. Futbolda kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz.” dedi.

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Serkan Balcı, lige başladıklarından buyana en iyi oyunu sergilediklerini, ancak maçı ne kazandıklarını ne de kaybettiklerini kaydetti. Kırmızı-beyazlı oyuncu Insa’da takım olarak iyi mücadele ettiklerini, 3 puan alamamalarına rağmen 1 puana razı olduklarını anlattı.

"SON DAKİKALARDAKİ GOL YEME ALIŞKANLIĞIMIZ DEVAM EDİYOR"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kendileri için çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını, maçın tamamına bakıldığında ataklarının ve gol pozisyonlarının çok fazla olduğunu aktardı.

Maçın içindeki penaltı pozisyonun kırılma anı olduğunu hatırlatan Prosinecki, “Sadece son dakikalardan 2-1 önde giren takım olarak maçı bitiremeyişimiz bizi üzdü. Son dakikalarda gol yeme alışkanlığımız devam ediyor. İlerleyen haftalarda ümit ediyorum ki haftalardır galibiyet orucuna son vereceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu

Kayserisporlu kaleci Gökhan Değirmenci, Antalya’ya galibiyet için geldiklerini, deplasman takımının yapması gereken her şeyi yaptıklarını aktardı. Zurab Khizanishvili, deplasmana 3 puan için geldiklerini, deplasmanda 1 puan almanın da zor olduğunu ifade etti.


CİHAN