"Kazanıp iddialı hale gelmek güzel"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son dakikada da olsa maçı kazanıp grupta iddialı hale geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kazanıp iddialı hale gelmek güzel
29 Ocak 2014 Çarşamba 19:50 tarihinde eklendi.


Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor maçının gruptaki iddialarını sürdürmeleri açısında büyük önem taşıdığını, Bursaspor'un da beraberlik için sahaya çıktığını gördüklerini kaydetti.

İlk yarının başında Bursaspor'daki kırmızı kart olayı ve sonrasında maçın durumunun değiştiğini aktaran Sağlam, şöyle dedi: "Bursaspor'un açığını bulmak için zorlandık ve mücadele verdik. Sonuçta son dakika da olsa maçı kazanıp grupta iddialı hale gelmek sevindirici.

Güzel ve zevkli bir maç oldu. Taraftarımızında desteğiyle güzel karşılaşma oynadık ve son dakika golüyle kazandık. Ligde de iddiamızı devam ettireceğiz. Futbolcularımıza önemli görevler düşüyor. Haftasonu Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Bu maçta da oyuncularım üzerine düşeni yapacaktır."

Bursaspor Teknik Direktörü Chrıstoph Paul Daum ise hedeflerinin puan veya puanları almak olduğunu ancak bu hedeflerini ulaşamadıkları için üzgün olduklarını kaydetti. Daum, "Genelde bakıldığın bir adam eksikle oynamak zor.

Buna rağmen arkadaşlarım iyi mücadele etti. Bunca mücadeleye rağmen maalesef puan alamadık. Yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız. Yarı final için puanları almak zorundayız." şeklinde konuştu.


CİHAN