"Kazanma arzusunu gösterdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının oynamasa da kazanma arzusuyla bir maçın nasıl kazanılması gerektiğini gösterdiğini söyledi.

Kazanma arzusunu gösterdik
27 Ocak 2014 Pazartesi 22:51 tarihinde eklendi.


Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 2 - 1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftaya galibiyetle başlamak istediklerini belirterek, "Karşımızda değişmiş, daha tempolu oynayan, futbolun ofansif yönünü daha iyi yapan bir takım bulacağımızı biliyorduk.

Torku Konyaspor'un böyle organize olacağını da biliyorduk. Özellikle yeni transferleri Hleb'in oyuna katkısının yüksek olacağını biliyorduk. Oyunun başlangıcında biraz yumuşaktık. Ve bu yumuşaklık rakibe fazlaca oynama imkanı da sağlamıştı. Maalesef golü yedik.

Bugünkü takımımızda övecek tek konu kazanma arzusu. Belki oyun ritmini yakalayamadı ama kazanma arzusunu ortaya koyup bir maçın nasıl kazanılması gerektiğini oynamasa da o arzusuyla gösterdi." şeklinde konuştu.

"RİTMİMİZİ YAKALADIĞIMIZDA ÖNEMLİ BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Tribünleri dolduran sarı - lacivertli taraftarlara da teşekkür eden Ersun Yanal, "Buradan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Sadece çim sahaya ayak basmadılar. Tribünde kazanma arzusunu bizimle birlikte gösterdi ve o enerjiyi bize verdiler. Bugün kazandık ve yolumuza devam edeceğiz. Ritmimizi yakaladığımızda önemli bir takım olacağız." ifadelerini kullandı.

Webo'nun ilk 18'de olmaması ve Emenike tercihi ile ilgili bir soruya ise Yanal, "Geldiğimden beri zaman zaman Webo'nın da oynadığı oldu. Emenike, kanatta oynadığı için bir avantaj oluyor. Oyunu rakip sahaya yığdığımızda fazlasıyla orta geldiğinde topla daha becereli olan Webo'ya ihtiyaç oluyor. Sonuçta bir takımız zaman zaman oyuncularımızın bu karakterinden faydalanıyoruz." cevabını verdi.


CİHAN