"Kazanma coşkusu bizi hataya itti"

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, Denizlispor’a 3-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından “Rakibin sabırlı oynamasını bekliyorduk. Biz de bu sabrı gösterecek bir vaziyette oynamayı planlamıştık. Ama bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Kaybedilmiş bir müsabaka var. Nasıl telafi ederiz ona bakacağız.” dedi.

23 Şubat 2014 Pazar 21:04 tarihinde eklendi.

Eriş, yaptığı açıklamada, 3 gün önce oynadıkları Fethiye müsabakasından sonra içeride Denizli takımı ile oynayacakları müsabakayla 3'te 3 yapıp bu sezonun en güzel morallerinden ve puanlardan bir dizi yakalamak istediklerini söyledi.

Eriş, “Maalesef 34. dakikada yediğimiz golden sonra telaş yaptık, ama özellikle o golü yediğimiz dakikaya kadar inanılmaz gol pozisyonlarımız vardı değerlendiremedik. İçeriden çıkarılan toplar, direkten dönen toplar, verilmeyen penaltılar. Yani bilmiyorum bunlar olmuş olsaydı, belki de yine rakibin 10 kişi kalacağı bölüm. Yani maalesef hep aleyhimize tecelli ediyor bazı şeyler.” diye konuştu.

Şanssızlıkların arkasına sığınmadıklarını dile getiren Eriş, şöyle devam etti: “Bugün kazansaydık bizim adımıza çok keyifli ve iyi olacaktı. Kaybettik, çok önemli bir 3 puan kaybettik. Hatta 6 puan gibi kaybettik. Çünkü rakibimizdi. Keşke kaybetmeseydik.

Ama bazen futbolda bunlar var. Fethiye'ye yaptığımızı bize Denizli yaptı şu anda. İkinci devrede yine çok pozisyonumuz var. Erken bulduğumuz bir gol var. Beraberliği getirdiğimiz bir durum var. Sonrasında yine yakaladığımız pozisyonlar, ama çok basit yediğimiz goller de eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu bizim için.”

Eriş, içerde oynayacakları Adana Demirspor derbisi ile Boluspor müsabakası bulunduğunu dile getirerek bu karşılaşmaları tekrar yakalamaları gereken bir ivme olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

“SEVİNCİMİZ SOYUNMA ODASINDA KALDI”

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, oyuncuları ile Adanaspor takımına teşekkür etti. Adanaspor’un güzel bir oyun sergilediğini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti: “İlk yarıda bizden fazlasıyla skor bulabilecekleri bir yapıda oyun oynadılar.

Burada futbol şansı bizden yanaydı ilk yarı. İkinci yarıyla birlikte oyuna ağırlığımızı koyduk ve deplasmanda oynamamız gereken asıl mantığı uygulamaya başladık. Ve burada skor şansı biraz daha bize döndü ve onları iyi değerlendirdik.

Sonuçta 3 gol ve 3 puanla dönmek şu an itibariyle rakibiniz olan bir takıma karşı inanılmaz bir avantaj sağladı bizim için. Biz bundan sonra 10-11 tane final maçı oynayacağız. Bizim için sevinç soyunma odasında kaldı. Mersin maçını şu andan itibaren düşünmeye başladık.” 


CİHAN