"Kazanmak istiyoruz"

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, yarın akşam Galatasaray karşısında kendi oyunlarını sahaya yansıtıp kazanmak istediklerini söyledi.

Kazanmak istiyoruz
09 Aralık 2013 Pazartesi 19:56 tarihinde eklendi.
 
Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Yarın akşam çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Daha öncede böyle zorlu maçlar oynadık. Bu kadar zorlu maçları çıkarabileceğimizi inanıyorum. Galatasaray kuvvetli ve evinde oynamanın avantajı olacak. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp oynamak istiyoruz." dedi.
 
İstanbul'a maçtan iki gün önce gelmeleri konusunda İtalyan Hoca, "Erken geldik ama çekindiğimiz bir durum yok. Şampiyonlar Ligi'nde maçları oynayacağımız şehirlere bir gün erken gidiyoruz. O şehirleri merak ediyorum." diye konuştu.
 
Bir gazetecinin Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin 'Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un şansı yüzde 80' şeklinde yapmış olduğu açıklamlarırn hatırlatılması üzerine Conte, "Ben açıkçası yüzde veremem. Her maça teknik direktörler olarak yüzde 50 yüzde 50 bakarız. Beni ilgilendiren sahada iyi oynayan daha çok pozsiyon yakalayanın kazanmasıdır." cevabını verdi.
 
'Galatasaray İtalya'daki maçta defans yaptı. Yarın akşam nasıl bir planla oynamasını bekliyorsunuz?' sorusuna ise İtalyan hoca, "Kuvvetli bir takımla oynayacağız. Kadrosunda Drogba ve Sneijder gibi yıldız oyuncular var. Daha çok dikkatli ve odaklanmamız gerekiyor. Juventus'un sahip olduğu kalitede bir oyun ortaya koymak istiyoruz." diye cevap verdi.
 
Conte, 'Yarınki maç öncesinde Galatasaray mutlaka kazanmak zorunda olduğu bir maç oynayacak. Juventus'a beraberlik yetiyor. Bu durum ortadayken Juventus daha kontrollü bir oyun mu ortaya koyacak?' şeklindeki bir soruya ise "Sonuç hakkında hiçbir yorum yapmak istemiyorum bize iki sonuç da yetiyor. Juventus'un adına yakışır şekilde kazanmak için sahaya çıkacağız." diye cevap verdi.
 
MANCİNİ İLE GALATASARAY EMİN ELLERDE
 
'Mancini'nin performansı kosusunda neler düşünüyorsunuz?' sorusuna ise İtalyan teknik adam, "Mancini az zamandır burada. Gittiği yeni ülkede ortamı öğrenmek için vakte ihtiyacı vardır. Ancak şunu söyleyebilirim Mancini ile Galatasaray emin ellerdedir. Galatasaray Fatih Terim ile de emin ellerdeydi. Terim, üst düzeyde bir teknik direktör. Manicini ile de Galatasaray emin ellerde." diye cevap verdi.
 
'Pirlo'nun yokluğu sizi nasıl etkileyecek ?' sorusuna ise Conte, "Sezonun en zor anlarından birisiydi Pirlo'nun yokluğu. Pirlo yok ikende kendi ligimizde iki maçı kazandık. Pirlo'nun yeri doldurulabilir değil. Pirlo'dan farklı karekterli oyuncularımız var." şeklinde cevap verdi.

CİHAN