"Kazanmaya geldik"

A Milli Takım oyuncusu Burak Yılmaz, Romanya maçını kazanmaya geldiklerini söyledi.

Kazanmaya geldik
09 Eylül 2013 Pazartesi 21:21 tarihinde eklendi.

Karşılaşmanın oynanacağı Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Ulusal Arena’da düzenlenen basın toplantısına katılan Burak Yılmaz, Romanya maçının ne anlama geldiğini bildiklerini ifade etti.

Milli golcü oyuncu Burak Yılmaz, "Yarın sahaya çıkıp sadece futbol oynamayacağız, omuzlarımızdaki yükün ne anlama geldiğini bilerek ay-yıldızlı forma ve o formanın hak ettiği başarı için mücadelemizi vereceğiz. Bütün maçlarımızı kazansak da başarının geleceğine emin olmadığımız bir ortamda, halkımıza, kendimize, hocamıza ve formamıza bu mücadeleyi borçlu olduğumuzu düşünüyoruz.

Başarmak ve kazanmak için bu ülkeye, Dünya Kupası'nda temsil etme hakkı kazandırmak adına, sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz." diye konuştu.

Kaybetmekten korkmadıklarını dile getiren Yılmaz, "Biz kesinlikle kaybetmekten korkmuyoruz, kaybedecek de bir şeyimiz yok. Buraya da kazanmaya geldik. Allah'ın izniyle de kazanacağız. Romanya kaliteli bir takım, iyi oyuncuları var ama onların değil bizim ne yapacağımız önemli. Ben, yarın her şekilde başarılı olacağımızı düşünüyorum." dedi.

A Milli Takım’ın teknik direktörlüğüne Fatih Terim’in getirilmesiyle önemli değişikliklerin olduğunu vurgulayan başarılı futbolcu, "Bunu zaten sahada oynadığımız oyun, mücadele, hırs ve verdiğimiz enerjiyle de gösterdik. Hocamızın gelmesiyle farklı şeyler oldu. Tabii Abdullah Avcı’ya da çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

A MİLLİ TAKIM SON ÇALIŞMALARINI YAPTI

Öte yandan FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 8'inci maçında yarın deplasmanda Romanya ile karşılaşacak olan A Milli Takım, Bükreş'te maçın oynanacağı statta son çalışmasını da gerçekleştirdi.

Antrenmanda, rahatsızlıkları bulunan Arda Turan ve Gökhan Gönül'de yer aldı.


CİHAN