Kazayı gördü, yardıma koştu

Adana'da iki aracın çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Çekimleri Adana'da devam eden ünlü oyuncu Erkan Petekkaya kazayı görüp aracından inerek yardımcı olabileceği bir şey olup olmadığını sordu

Kazayı gördü, yardıma koştu
01 Ekim 2013 Salı 10:44 tarihinde eklendi.
27 yaşındaki Mikail Sarıdoğan yönetimindeki hafif ticari araç ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyonet kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet takla atarak ters döndü.
 
Araç içinde bulunan yabancı uyruklu ve isminin Katerina olduğu öğrenilen 40 yaşındaki kadın çevrede bulunanlar tarafından çıkarıldı. Sürücü ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemi alırken yaralı kadın ambulansla Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Polis ekipleri kamyonette sıkışan sürücüyü  çıkarabilmek için Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekiplerinden yardım istedi. Can-Kur ekipleri aracın kapısını hidrolik makasla açarak sürücüyü çıkardı. Sedyeye alınan kamyonet sürücüsü ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.
 
PETEKKAYA KAZA YERİNE GELDİ
 
Bu sırada Adana’da çekimleri devam eden ’Dila Hanım’ dizisinin başrol oyuncularından Erkan Petekkaya bölgeden geçerken kazayı görünce arkadaşıyla beraber araçtan inerek kaza yerine geldi.
 
Polislerle konuşan Petekkaya, herhangi bir yardımı olup olmayacağını sorduktan sonra arkadaşıyla araca binerek bölgeden ayrıldı.
 
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA