Kazım'dan Galatasaray yorumu

Bursasporlu Kazım Kazım, eski takımı Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı aldığı 6-1 mağlubiyeti değerlendirdi

Kazımdan Galatasaray yorumu
18 Eylül 2013 Çarşamba 13:29 tarihinde eklendi.

Eski takımının Türkiye'yi temsil ettiğini belirten yıldız futbolcu, "Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından biri. Oyuncuların kaliteleri belli. Böyle maçlarda her şey olabilir. Unutmamız gerekir ki Galatasaray Türkiye'yi temsil ediyor." dedi.

Colin Kazım, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz hafta oynadıkları Beşiktaş maçını değerlendiren Kazım, "Beşiktaş maçının zor olacağını biliyorduk. Derbi maçı olarak görüyorduk. Özellikle yediğimiz 2 gol çok üzdü. Buna antrenmanlarda çok çalışmıştık. Beşiktaş iyi bir takım. İyi oyuncular var. Birbirlerini iyi tanıyorlar. Kötü bir sonuç aldık." diye konuştu.

"RİZE MAÇINI KAZANMAMIZ LAZIM"

Ligin 5. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Çaykur Rizespor maçını değerlendiren Kazım, şunları ifade etti: "Rizespor ile oynayacağımız maçı kazanmamız lazım. Böyle maçları kazanmamız lazım. Diğer takımlardan alacağımız puanlar bizim nerede olacağımızı gösterecek. Rizespor ligde iyi bir durumda. Kendi sahalarında oynayacaklar. Biz de iyi çalışıp en iyi performansı ortaya koymak istiyoruz."

"DAUM'UN BURADA OLMASI BENİM İÇİN İYİ OLDU"

Kazım, kendi performansı konusunda ise "Bursaspor'a geldiğim günden beri çok çalışıyoruz. Özellikle Daum'un burada olması benim için çok iyi oldu. Onun çalışmalarını biliyorum. Çalışmalarımız yoğun tempoda geçiyor. Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor maçında yakaladığımız çıkış Beşiktaş maçında olmadı. Konsantrasyon eksikliği oldu." yorumunda bulundu.

"DİĞER TARAFTARLARI KÜÇÜMSEMEK İSTEMEM AMA…"

Yeşil-beyazlı taraftarlara övgüler yağdıran yetenekli futbolcu, şöyle devam etti: "6 yıldır Türkiye'de futbol oynuyorum. Bursaspor taraftarını takımını delilerce sevdiğini ve takımını her zaman desteklediğini biliyorum. Bursaspor taraftarının ayrı bir yeri var. Benim sosyal paylaşım sitelerime bakarsanız orada bazı paylaşımlar yapıyorum. Diğer taraftarları küçümsemek istemem ama bizim taraftarımızın Beşiktaş maçı öncesinde bizi karşılaması bile mükemmel bir olay."

Kazanmayı seven bir oyuncu olduğunu belirten Kazım, "Beraberliklerden bile mutlu olmam. Saha içinde daha ileriye gitmeyi seven, topu devamlı öne taşımayı seven biriyim. Burada daha önce şampiyonluk görmüş oyuncular var. Ben de bu ruhu geri getirmek için elimden gelen tüm katkıyı ortaya koyacağım." dedi.

"GALATASARAY TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYOR"

Kazım, eski takımı Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynadığı maç için ise şunları dile getirdi: "Böyle bir maç hakkında yorum yapmam yanlış olur. Orada geçirdiğim zaman çok güzeldi. Çok iyi arkadaşlıklar edindim. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçını konuşmam hata olur. Tüm Türkiye'nin ona destek vermesi gerekiyor. Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından biri. Oyuncuların kaliteleri belli. Böyle maçlarda her şey olabilir. Unutmamız gerekir ki Galatasaray Türkiye'yi temsil ediyor."


CİHAN