Kazım'ın bayrak direğiyle dansı

Süper Lig'de Orduspor'u 2-0 yenen Galatasaray'da 2. golün sahibi olan Kazım Kazım'ın köşe bayrak direğiyle sevinci akıllarda kaldı.

Kazımın bayrak direğiyle dansı
17 Aralık 2011 Cumartesi 10:05 tarihinde eklendi, 3.833 kez okundu.

 

Karşılaşmanın 67. dakikasında Kazım Galatasaray'ı 2-0 öne geçiren golü attıktan sonra sevincini önce bayrak direğiyle paylaştı. Sonra da takım arkadaşı Melo ile ilginç bir dansa imza attı.
 
Karşılaşma sonrası Kazım golden sonraki ilginç gol sevinci hakkında şunları söyledi: Attığım golden sonra iki farklı gol sevincimiz vardı. Birincisi annem ve babamın yaptığı danstı.
 
İkincisi ise Brezilyalı bir grubun dansıydı. Bu sevinç Melo ve Ujfalusi ile kararlaştırdığımız bir sevinçti. Kesinlikle çok iyi bir takımız. Hocamızın biraz katı bir duruşu var ancak saha içinde futbolcusunun oynadığı oyundan zevk almasını sağlayan bir teknik direktör" Daha sonra teknik direktör Fatih Terim, Kazım'ın yanına gelerek; "Kazım bugün çok önemli bir anda golünü attı.
 
Golün hazırlanışı da en az bitirilişi kadar güzeldi. Gol sevinçleri de çok güzeldi. Oyuncu oyunundan zevk aldığı sürece ve kimseyi rahatsız etmdiği sürece gol sevinçlerini istediği gibi yaşamalı. Bir de maç sırasında kızım üniversitedeki son sınavına girdi. Onu da tebrik ediyorum. Allah her ana, babaya nasip etsin" dedi.