Kazım'ın Fener pişmanlığı

Kazım, “Daha önce giymesi gereken formaya şimdi kavuştu” diyen hocasının sözlerine katıldığını söyledi.

Kazımın Fener pişmanlığı
10 Ocak 2011 Pazartesi 08:13 tarihinde eklendi.

 

Sarı kırmızılı forma altında çıktığı ilk maçta golünü atan Kazım, “Daha önce giymesi gereken formaya şimdi kavuştu” diyen hocasının sözlerine katıldığını söyledi.
 
Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı gün G.Saray’la sözleşme imzalayan Colin Kazım, geleceğe umutla bakıyor. Hannover 96 ile oynanan maçta akımının 3. golünü atan milli futbolcu karşılaşma sonrası bir hayli keyifliydi. “Hazırlık maçı da olsa golle başlamak beni mutlu etti” diyen Kazım, daha sonra şunları söyledi: “Yapmam gereken daha çok çalışmak. Çünkü bana inanan bir camia var ve ben de bunun için mücadele edeceğim.
 
Hagi’den çok şey öğreneceğim “Milli futbolcu, teknik direktör Hagi’nin, karşılaşma sonrası söylediği, “Daha önce giymesi gereken formaya şimdi kavuştu” sözlerininin hatırlatılması üzerine, “Hocama katılıyorum. İngiltere’den döndüğümde G.Saray’a gelsem, belki her şey daha farklı olurdu. Ancak geçmişi artık kapattık.
 
Ben sadece G.Saray için neler yapabilirim bunun peşinde olacağım. Hocayla da sürekli görüşüyoruz. Ondan da çok şey öğreneceğim” karşılığını verdi. Hagi’nin performansını beğendiği Kazım’a bundan sonra maçlarda da ilk 11’de yer vereceği öğrenildi.