Keane için en büyük koz

G.Saray, İrlandalı forveti ikna etmek için 3 yabancı futbolcusunu referans olarak gösterecek

Keane için en büyük koz
03 Ocak 2011 Pazartesi 08:02 tarihinde eklendi, 1.081 kez okundu.

 

TT Arena’nın açılış töreninde kadroya dahil edilecek yeni yıldızlarla gövde gösterisi yapmayı planlayan G.Saray yönetimi kolları sıvadı, transferler için düğmeye bastı. Sezonun ilk yarısında hücum bölgesinde bocalayan takıma takviye yapmak adına harekete geçen sarı-kırmızılılar, transfer listesine en üst sıralardan giriş yapan Robbie Keane için ellerindeki tüm kozları oynayacak.
 
ADA’DAN AYRILACAK
 
İrlandalı golcüyü Türkiye’ye gelmesi için ikna turlarına başlayan G.Saray yönetimi, Premier Lig patentli yıldızları sayesinde bu transferi noktalamak istiyor.. Aslan bir dönem İngiltere’de forma giyen Kewell, Baros ile Neill gibi futbolcularını referans gösterip tecrübeli forveti renklerine katacak.
 
Bonserviş bedeli el yakan Robbie Keane’in de Tottenham’dan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenilirken, bu sezon sadece 6 maça çıkıp, hiç gol atamaması yol ayrımına geldiğinin en büyük göstergesi.
 
En golcü defansif orta saha EMANA
 
İspanya 2. Ligi’nde Real Betis formasıyla çok formda bir sezon geçiren Achille Emana şu ana kadar görev aldığı 13 karşılaşmada 9 kez fileleri sarstı. Orta alanda daha çok defansif ağırlıklı oynayan Kamerun Milli Takımı’nın 10 numarası, gördüğü 3 sarı kartla da agresifliğini kanıtladı. 

Vatan Gazetesi