Kediciklerin gönlündeki aday!

Adnan Oktar'ın dekolteleri ve slikonları ile meşhur kedicikleri nasıl bir Cumhurbaşkanı istediklerini açıkladılar. Kediciklerden yazarlık yapan Gülşah Güçyetmez gönlündeki Cumhurbaşkanı profilini anlatırken, "dekolteye" güvence getirecek Cumhurbaşkanı istedi.

Kediciklerin gönlündeki aday!
23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:39 tarihinde eklendi, 2.206 kez okundu.
Gençlerin kıyafetlerine ve fikirlerine özgürlük tanıyan bir Cumhurbaşkanı istediğini söyleyen Gülşah Güçtmez, dans etmeyi seven, müzik dinleyen kültürlü ve sanattan zevk alan birinin Köşk'e çıkması gerektiğini kaydetti. 
 
Başörtülü kadınlara olan baskının kalktığını ve bunun olumlu olduğunu belirten kedicik, dekolte giyen kadınlara özgürlük verecek bir Cumhurbaşkanı talebinde bulundu. 
 
İşte kediciğin 'dekolteye özgürlük' isteği;
 
*Özgürlük ve hürriyetler konusunda kadınlara güvence veren bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var… 
 
*Başı açık, başı kapalı veya dekolte giyinen bayanlara karşı baskıyı ortadan kaldıracak şekilde faaliyet gösteren bir cumhurbaşkanı toplumdaki önemli bir sorunu da çözmüş olacaktır…
 
DEKOLTE GİYEN KADINLARA BASKIYI KALDIRSIN
 
*Ülkemizde milyonlarca başı açık, dekolte giyinen, yazın plajda bikinisiyle denize giren müslüman bayan var. Bu bayanların dışlanmasına zemin hazırlayan bağnaz hurafelerin ortadan kalkması için gerçek İslam ahlakı üzerinde durulmalı. Kadınlar evlerinde yaşamaya mahkum edilmemeli, dünyadaki gelişmeleri yakinen takip eden, sorunlara çözüm yolları sunan, kültür seviyesi yüksek, sanat ve bilimle iç içe, özgür bir yaşam şekline kavuşmalıdırlar.
 
*Kadınları eğitimden, sanattan, eğlenceden soyutlamaya çalışan her sistem şimdiye kadar çökmüştür. Bu sebeple yeni cumhurbaşkanımızın kadınlara toplumda hak ettikleri yeri kazandıracak şekilde pozitif ayrımcılık yapması ülkemizin daha gelişip medenileşmesine vesile olacaktır.
 
DİNDAR CUMHURBAŞKANI İHTİYACIMIZ
 
Aslında bu saydığım konulara titizlik gösterilmesi için dindar bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız olduğu açıktır. Kuran’ı kılavuz edinen, güzel ahlakıyla örnek olan bir cumhurbaşkanımız olmalı. Çünkü Kuran ahlakını hayatına geçiren bir insan zaten doğal olarak sevecen, şefkatli, medeni ve alçak gönüllü olur. Baskıdan kaçınır, her kesimi kucaklar, kadınlara değer verir ve bağnaz olmaz.
 
BAĞNAZ CUMHURBAŞKANI TEHLİKELİ
 
Gelişimi teşvik eden, sanatı ve bilimi ön plana çıkaran, bu konuyu gündemde tutan, güzelliklere önem veren bir Cumhurbaşkanı ülkemiz için büyük kazanç olacaktır. Bu güzelliklerin hiçbirini istemeyen bağnaz mantıktaki kişilerin varlığı tüm dünya için olduğu gibi ülkemiz için de son derece büyük bir tehlikedir.
 
Bağnazların mezhep ayrımcılığı, gayrimüslim nefreti, kadın düşmanlığı gibi mantıklarına karşı Kuran’ın gerçek sevgi ruhunu yansıtacak bir cumhurbaşkanı hepimiz için bir nimettir.