Keita geri dönüyor

G.Saray yönetimi geçtiğimiz sezon Katar’a giden Fildişili Abdul Kader Keita ile yeniden temasa geçti, Arsenal’li Eboue’nin bitmesi de an meselesi.

Keita geri dönüyor
12 Ağustos 2011 Cuma 09:43 tarihinde eklendi, 1.190 kez okundu.

 

Sarı kırmızılılarda yeniden Abdul Kader Keita sesleri... G.Saray yönetimi Arda’nın ayrılmasının ardından geçtiğimiz sezon Katar ekibi Al Sadd’a 8 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle yolladıkları Fildişili yıldızla yeniden temasa geçti. Yönetim, 1 sezon G.Saray forması giyen ve oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan 30 yaşındaki oyuncuyu geri getirerek Arda’nın gidişiyle burukluk yaşayan taraftarının da gönlünü almayı planlıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Mersin İdman Yurdu’nun başkanı Ali Kahramanlı’nın Keita’yla ilgilendiklerini ve oyuncunun da Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını açıklamasının ardından sarı-kırmızılılar harekete geçme kararı aldı. Yönetimde “Madem dönmek istiyor, o zaman biz alalım” görüşü ağırlık kazanırken, Fildişili yıldız da G.Saray’ın teklifine adeta balıklama atladı. Katar ekibiyle resmi görüşmelerin bugün başlaması bekleniyor.
 
ADEBAYOR'UN REFERANSI OLUMSUZ
 
G.Saray yönetiminin temasları Keita’yla da sınırlı değil. Uzun süredir gündemde olan Arsenal’li Eboue’de de mutlu son çok yakın. İngiliz ekibinin 4.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği 28 yaşındaki Fildişili yıldız için girişimlerini sürdüren yönetim, küçük pürüzler dışında hem oyuncuyu hem de kulübünü ikna etti. Arsenal’in bir diğer yıldızı Arshavin’in durumunun da önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor.
 
Bu arada sarı-kırmızılılar Adebayor transferinden tamamen vazgeçti. Terim ve Aysal’ın özellikle istediği Togo’lu golcü için gelen “Dengesiz, takım içinde huzursuzluk yaratabilir. Takımın kimyasını bozar” şeklindeki rapor doğrultusunda bu oyuncunun transferi gündemden kalktı.