Kemal Derviş, CHP çalıştayına moderatörlük yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD dönüşünde İstanbul’da eski bakan Kemal Derviş’in moderatörlüğünü yapacağı çalıştaya katılacak.

Kemal Derviş, CHP çalıştayına moderatörlük yapacak
28 Kasım 2013 Perşembe 13:44 tarihinde eklendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın verdiği bilgiye göre, CHP’nin ev sahipliğinde, 8 Aralık 2013 tarihinde, İstanbul’da 'Dünya ekonomisi', 'Hızlı büyümenin koşulları' ve 'Avrupa’nın geleceği' konularının derinlemesine tartışılacağı bir çalıştay gerçekleştirilecek. Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek yuvarlak masa toplantısına, dünyada ve Türkiye’de konularında en yetkin ve deneyimli uzmanlar arasında yer alan isimler katılacak.

Toplantıya yurt dışından katılacaklar arasında Ticaret Örgütü Genel Direktörü olarak görevi kısa süre önce sona eren Pascal Lamy, Küresel Ekonomi ve Jeopolitik Merkezi (ESADEgeo) Başkanı eski NATO Genel Sekreteri ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Javier Solana, Yunanistan’ın eski Eğitim Bakanı Anna Diamantopoulou ile İsveç Sosyal Araştırmalar Enstitüsünde Prof. Joakim Palme de bulunuyor. Oturumların yönetim ve moderatörlüğü Kemal Derviş tarafından gerçekleştirecek.


CİHAN