Kemer'i güzeller bastı!

'Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın 22 finalisti, gönüllerince eğlendi.

Kemeri güzeller bastı!
26 Haziran 2013 Çarşamba 10:19 tarihinde eklendi, 2.501 kez okundu.
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın 22 finalisti, su parkı Aqualand'da gönüllerince eğlendi. Altın sarısı bikinileriyle oryantal şovda göbek atan kraliçe adayları havuza girip su kaydıraklarından kaydı.
 
Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda 22 ülkeyi temsil eden 22 kraliçe adayı, bir yandan kamp çalışmalarını sürdürüyor, diğer yandan da renkli aktivitelere katılıyor. 3 Temmuz gecesi Kemer Club Aura'da gerçekleştirilecek finale hazırlanan güzeller, kamp stresini Aqualand Su Parkı'nda eğlenerek attı. Yarışma organizatörü Adnan Şeker'in eşlik ettiği kızlar, su parkında oryantal ile birlikte dans etmeye çalıştı. Animasyon gösterisine katılan kraliçe adayları, oryantal ile karşılıklı göbek attı. Müzikli eğlencenin ardından soluğu havuzda alan adaylar, su kaydıraklarından kaydı.
 
Çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan serinlemeye çalışan güzeller, altın sarısı bikinileriyle dikkat çekti. Finalistlerin yarışma gününe kadar bir yandan finale hazırlanıp bir yandan da Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezeceği belirtildi.

DHA