Kenan Sofuoğlu'ndan teşekkür

TMF Yönetimi ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, teknik, idari ve Mali destek vererek organizasyonuna katkıda bulundukları Dünya Superbike yarışının ardından Federasyonu kutlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Kenan Sofuoğlundan teşekkür
18 Eylül 2013 Çarşamba 19:48 tarihinde eklendi, 1.271 kez okundu.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında hazır bulunan TMF Yönetimi ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, teknik, idari ve Mali destek vererek organizasyonuna katkıda bulundukları Dünya Superbike yarışının ardından Federasyonu gerek sözlü, gerek yazılı tebrikleriyle kutlayan herkese teşekkürlerini sundu.
 
KENAN'DAN DEVLETİN ZİRVESİNE TEŞEKKÜR
 
Ülkemizin motor sporlarında ilk ve tek dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, bitiş çizgisini ilk sırada geçtiği SBK İstanbul etabının hemen ardından kendisini telefonla arayarak kutlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve yine kendisi podyumdayken telgrafla kalbi duygularını gönderen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Suat Kılıç'a teşekkür ve minnet duygularını ifade etti.
 
Sofuoğlu, Yıllardır Sayın Başbakanımın özel talimatıyla dünya ve Avrupa pistlerinde ülkemi temsil etme imkanı buluyorum. Ömrüm oldukça devletime, milletime ve bayrağıma hizmet edecek, her çıktığım yarışta İstiklal Marşımızı okutmak için yarışmaya devam edeceğim dedi.

EN MUTLU OLDUĞUM AN TAKIMIMIN 1 NUMARADA BENİ BEKLEMESİYDİ

Kenan Sofuoğlu, geçen hafta İstanbul Park'ta düzenlenen yarışı, kendi evinde kazanma parolasıyla çıktığına değinerek, Dünya Şampiyonası'nda yıllardır yarışıyorum. Hepsinden daha önemli bir yarışa çıkmıştım. Çok önemli bir sınavdı bu benim için. Çok şükür yarışın son turlarında herşey bana dönmeye başladı. Finish çizgisini geçtikten sonra içeri girene kadar inanın birinci olduğumu farketmemiştim. En mutlu olduğum an takımımın 1 numarada beni beklemesiydi. O zaman yarışı kazandığıma emin oldum ifadelerini kullandı.

SOFUOĞLU TÜRKİYE'DE TARİH YAZDI
 
Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, geçen hafta ki yarışta kendi evinde tarih yazmış olduğunun altını çizerek sözlerine şöyle devam etti Bütün Avrupa basını, 'Sofuoğlu Türkiye'de tarih yazdı' diyor. Her konudan tarih yazılmış bir yarış. Burada belki bazı konular farklı taraflara çekildi ama emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

DÜNYA'NIN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİYLE YARIŞIYORUM
 
Sofuoğlu sözlerine şöyle devam etti;
 
Bana Türkiye'den büyük destek var. Ben Türkiye'den büyük destek alıyorum. Dünya'nın en iyi takımlarından biriyle yarışıyorum. Benim için orda yarıştığım zaman hedefim güçlü bi şekilde yarışabilmek. Bu yarışı kazanmamda herkesin katkısı vardır.

Benim kadar hem federasyonundan, hemde devletinden bu denli destek almış bir sourcu daha yoktur. Bu yarışla alakalı yabancılardan aldığım mesajları şu anda anlatsam inanamazsınız. Benim için büyük bir etki etti. Örneğin; Amerika SuperBike'a beni misafir olarak götürmek istiyorlar.
 
TMF TUR ORGAN BAĞIŞINA TEŞVİK EDECEK
 
Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak sosyal projelere büyük önem verdiklerini ifade eden TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, Hakkari, Tunceli, Elazığ, Malatya ve Van'da gerçekleştirdikleri eğitim programlarının ardından TMF Tur organizasyonuyla bu kez bambaşka bir sosyal alanda hizmet edeceklerini ifade etti. Organ bağışını teşvik amaçlı düzenlenecek ve Ankara'dan start alacak olan turun güzergahının İstanbul, Çanakkale, İzmir, Muğla olacağını belirten Akülke, turun Antalya'da son bulacağını belirtti.
 
TMF Tur'un, Umudunu kaybedenlere, umut olmak için yollardayız sloganıyla gerçekleşeceğini ifade eden Akülke, başta Spor Bakanlığımız olmak üzere Sağlık Bakanlığı'nın organizasyonun baş destekçileri olduğunu sözlerine ekledi.
 
TMF ŞOV TAKIMI BÜYÜLEYECEK
 
Türk gençliğinin yüzde 85'nin ilgi duyduğu motor sporlarını özendirmek, tanıtmak ve yaygınlaştırmak hedefinde olan Türkiye Motosiklet Federasyonu, kurulacak olan TMF Şov Takımı ile motor sporlarına yeni bir pencere açacak.

Konu hakkında söz alan Türkiye'nin Tek Teker Arif lakaplı moto şovmeni Arif Razgatlıoğlu, kurulacak olan şov takımının motosiklet sporuna büyük hizmetler vereceğini ifade etti. Aynı zamanda Kenan Sofuoğlu tarafından dünya ve Avrupa şampiyonalarına hazırlanan Toprak'ın da babası olan Arif Razgatlıoğlu, Böyle bir oluşum içerisinde olmaktan ve seçilecek olan TMF Şov Takımı'nın jürisinde bulunmaktan büyük onur duyuyorum şeklinde konuştu.
 
Önümüzdeki günlerde seçmeleri yapılacak olan TMF Şov Takımı'nın jürisinde Dünya şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu, dünyaca ünlü stunt şov ustası Chris Pfeiffer, Arif Razgatlıoğlu, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri Ogün Baysan ve Prof. Dr. Yavuz Taşkıran bulunacak.
 
VERDİĞİMİZ HİZMETE Tosfed BAŞKANI ŞAHİTTİR
 
Organizasyonun ülkemize geldiği ilk günden bu yana ortak çalışma yapma gayreti ve taahhüdünde bulunduklarını 12.03.2013 tarih ve 204 sayılı yazıyla ifade ettiklerini belirten Uçar, tüm resmi makamlar nezdinde yarışın yapılabilmesi için gayret sarf ettiklerine Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Metin Çeker'in şahit olduğunu söyledi.
 
Aynı zamanda Eylül Tarım Oto Kiralama Pazarlama Ltd. Şti. çalışanı olan Tosfed Başkanı Metin Çeker'den yıllarını spora vermiş bir spor adamı olarak açıklama beklediklerini sözlerine ekleyen Uçar, Kendisi de bir federasyon başkanı olan Sayın Çeker'den elini vicdanına koyarak konuşması ve kin, nefret ve intikam duygusuyla hareket eden işverenine spor idareciliği konusunda örnek olmasını bekliyorum dedi.

DHA