Kenan Zaytung'a malzeme oldu

Yıllardır hakkında “Mimik yapamıyor’ yorumları yapılan Kenan İmirzalıoğlu gerçek dışı esprili haberler yazan Zaytung sitesine malzeme oldu.

Kenan Zaytunga malzeme oldu
26 Mart 2012 Pazartesi 08:12 tarihinde eklendi, 4.451 kez okundu.

Zaytung’un, “Kenan, mimik nakli yaptırdı ama bünyesi kabul etmedi’ haberi sitenin en çok okunan ve paylaşılan haberi oldu. Aynı haberde mimik yapamadıkları için eleştirilen Çağatay Ulusoy, Necati Şaşmaz ve Hazal Kaya da ti’ye alındı. 
 

İşte o haber:

“Geçtiğimiz ay İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi’nde gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk tam mimik nakli ameliyatıyla yüzüne beş yeni ifade nakledilen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, bir aylık rehabilitasyon sürecinin ardından dün ilk kez yeni projesi ‘Kuşluk Fırtınası’ için kameraların karşısına geçti. Çekim esnasında karakterinin duygusal bir sahnesinde aniden fenalaşan İmirzalıoğlu, rol arkadaşları ve set görevlilerinin yardımıyla apar topar hastaneye kaldırılırken, doktorlarından gelen ilk açıklama, başarılı oyuncunun bünyesinin nakledilen mimiği reddettiği yönünde. İmirzaloğlu’nun doktoru Prof. Dr. Sezgin Özümer, hastanedeki ilk müdahalelerin ardından basına yaptığı açıklamada olayı, ‘Yaşanmaması gereken bir talihsizlik. Ne yazık ki ilaçları kesmemizden bir müddet sonra Kenan Bey’in bünyesi bu mimiklerin varlığını fark ederek doku reddi sürecini başlatmış. Riskli bir operasyondu, Kenan Bey de biz de bu riskleri bilerek girdik çünkü yapılması gerekiyordu. Maalesef olmadı’ diye özetledi
 
Zafer Akbaş/Gazete Habertürk