Kendi yazısıyla vurdu!

'Erdoğan benim ATAM' diyen Yiğit Bulut'un 5 yıl önce yazdıklarına inanamayacaksınız!

Kendi yazısıyla vurdu!
05 Nisan 2013 Cuma 15:41 tarihinde eklendi, 1.038 kez okundu.

 

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan isim vermeden Yiğit Bulut'un 2008 yılında yazdığı bir yazıyı köşesine taşıdı. Şimdilerde Erdoğan'a 'Benim Atam' diyen Yiğit Bulut o vakitler 'Faşizm ggeliyor' diye yazılar kaleme alıyordu.
Ahmet Hakan, köşesinde paylaştığı satırların kime ait olduğunu bilen okurlarıyla Tophane'de buluşacağını da kaydetti.
 
İŞTE AHMET HAKAN'IN BUGÜNKÜ YAZISINDAN O BÖLÜM
 
Bu yazıyı kim yazdı?
 
"SEVGİLİ dostlar, artık işin dozu kaçtı. Belki farkındasınız, belki değilsiniz ama sistem artık demokrasiden faşizme doğru kayıyor. Türkiye'nin içine girdiği yolu Hitler Almanya'sına benzetiyorum. Türkiye adına çok ama çok endişeliyim. Benim gibi ideolojik olmayan ortalama Türk vatandaşlarının gidecek başka yeri yok. İçine girdiğimiz yol, her kurumun başına ve kadrolarına bizden mantığıyla atama yapılması, her yeri kontrol edelim çabası, 1923'te döşenen raydan makas atlama denemeleri ve en vahimi bunları eleştiren basın mensuplarına ağız dolusu saldırılar, hedefin net olduğunu gösteriyor. Sevgili dostlar... Ülkemize sahip çıkalım, çok ama çok geç olmadan".
 
 
Yukarıdaki satırlar, bugün Türkiye'nin en bilinen yandaşı tarafından 2008 yılında kaleme alındı. Bu arkadaşın adını doğru bilen okurlarımla bir Tophane kahvesinde buluşma gerçekleştireceğim.
 
*İPUCU: Bu arkadaş bir süre önce Başbakan'dan "Kendisi atam olur" diye söz etmişti.