"Kendimi rahat hissediyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ligde istenilen sonuçlar gelmeyince 'Koltuğunuz tehlikede mi ?" sorusuna "Kendimi oldukça rahat hissediyorum." cevabını verdi.

Kendimi rahat hissediyorum
09 Aralık 2013 Pazartesi 23:02 tarihinde eklendi.
 
Takımının Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat Teknik Adam, çok büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Bu maçı kazanıp ikinci sıraya yükselmeyi planlamıştık. İlk yarıda çok iyi oynadık erken golü bulduk.

Birçok pozisyona girdik. Herkes yakalanan pozisyonları gol diyeceği pozisyonlardı. Bunları değerlendiremedik. Bunun bedelini ödedik. Oyuncularımda devre arasında bir gerginlik vardı. Bu kaçırdıklarının bedelini ödemekten endişe ediyorlardı.

Sanki devre arasında 1-0 önde giren biz değil onlarmış gibi girdik. Oyuncularıma kafanızı kaldırın mücadele edin dedim. Ancak ikinci yarı istediğimiz gibi gitmedi. Sivasspor beraberliği yakaladıktan sonra gerekli reaksiyonu gösteremedik." diye konuştu.
 
Bilic, yedek kulübesinden gelen oyuncuların gerekli desteği veremediğini ve kenardan gelen oyuncuların katkısının olumlu olmadığını ifade etti. Bir gazetecinin Başkan Fikret Orman'ın "İstikrarsız sonuçlar alıyoruz." sözlerini hatırlatarak, "Bilic'in koltuğu sallantıda mı rahatsızlık duyuyor mu ?" sorusuna Hırvat teknik adam şöyle cevap verdi:
 
"Koltuğumda kendimi rahat hissediyorum. Sonuç olarak 8 maçtır kaybetmeyen bir takımdan bahsediyoruz. İç saha maçlarında bazı puanlar kaybettik. O işimizi zorlaştırdı. 4 maç cezalı oynadık. Bu maçların üçünde berabere kaldık. Sonuçta cezamız bitti. İç saha maçlarımızın hepsini kazanabilmek isterdik. Kayıpları burada yaşadık."

CİHAN