Keşan’da HDP'ye Türk Bayraklı tepki

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanı Sebahat Tuncel’in Edirne’nin Keşan ilçesine yaptığı ziyaret ve konuşması sırasında bazı vatandaşlar Türk Bayrağı açıp tepki

Keşanda HDPye Türk Bayraklı tepki
19 Şubat 2014 Çarşamba 20:11 tarihinde eklendi, 1.060 kez okundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanı Sebahat Tuncel’in Edirne’nin Keşan ilçesine yaptığı ziyaret ve konuşması sırasında bazı vatandaşlar Türk Bayrağı açıp tepki gösterdi.

Edirne ve ilçelerini ziyaret eden HDP Eş Başkanı Tuncel’e Keşan’da parti otobüsünde konuşma yaptığı sırada bazı vatandaşlar tepki gösterdi. İki grubun arasına giren polis muhtemel bir çatışmayı önledi.

Tuncel’in Şehitlik caddesinde konuşmasının ardından Enez ilçesine hareket eden otobüsüne karşı vatandaşların tepkisi artınca, araya giren emniyet güçleri otobüsün hasar görmesini önledi.

Tuncel, Keşan’da yaptığı konuşmada, Türkiye halklarının kardeşliğine köprü kurmak için 57 ilde ve birçok ilçede yerel seçimler için aday gösterdiklerini söyledi. Hukukta eşitsizlik ve adaletsizlik yaşandığına dikkat çeken Tuncel, ülkede ayrımcılık yapanın devlet olduğunu ifade ederek, demokratik bir Türkiye’yi birlikte inşa etmek istediklerini kaydetti.

Tuncel’in Trakya turu yarın da Tekirdağ’da devam edecek. 


CİHAN