Keşanspor kafilesi taburcu edildi

Keşanspor kafilesini taşıyan otobüsün Antalya'nın Korkuteli ilçesinde uçuruma yuvarlanması sonucu iki futbolcunun öldüğü kazada yaralanan 20 kişi taburcu edildi.

Keşanspor kafilesi taburcu edildi
08 Ocak 2012 Pazar 16:33 tarihinde eklendi, 1.083 kez okundu.

8 günlük kamp çalışması için Alanya'ya giderken kaza geçiren ve Korkuteli'ndeki Özel Medi Yaşam Hastanesinde tedavi altına alınan Keşanspor kafilesinin tedavisi tamamlandı. 
    
Kulüp Başkanı Sadi Kuru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan büyük acı duyduklarını söyledi. 
    
Kazada yaşamını yitiren Can Çetinkaya'nın cenaze törenine katılamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Kuru, "Ailesine sabır diliyoruz. Diğer arkadaşımız Güner Yıldız'ın cenazesi yarın Babaeski'de toprağa verilecek" dedi. 
    
Kuru, Korkuteli'nde kendilerine yardımcı olan tüm yetkililere teşekkür etti. 
    

Kafile, daha sonra, bir firmanın sağladığı minibüsle Antalya'nın Alanya ilçesine hareket etti. Kafilenin bu gece Alanya'nın Avsallar beldesindeki bir otelde konaklayacağı, yarın sabah da havayoluyla İstanbul'a gideceği öğrenildi. 
    
Kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuların yarın Babaeski'de Güner Yıldız'ın cenaze törenine katılacağı, İstanbul'da da Can Çetinkaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunacağı bildirildi. 
    
Kazada yaralanan ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Burak Subaşı'nın tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi. 
    
Öte yandan, kafileyi taşıyan otobüste bulunan masör Serbülent Dalkıran'ın kazadan 3 dakika önce yaptığı kamera çekiminin görüntüleri gazetecilere dağıtıldı. Dalkıran ve futbolcular, kamera görüntülerinde kazada hayatını kaybeden arkadaşlarını görünce duygusal anlar yaşadı. 
     
-Toprağa verildi- 
     
Kazada hayatını kaybeden futbolculardan Can Çetinkaya (22), İstanbul'da toprağa verildi. 
    
Çetinkaya için ikindi vakti, Kartal Esentepe'deki Fazilet Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 
    
Törende Çetinkaya'nın babası Rahmi Çetinkaya, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Can Çetinkaya'nın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Pendik Yenişeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
    
Cenaze törenine, Çetinkaya'nın aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
    
Bu arada, cenaze töreni sırasında Can Çetinkaya'nın annesi Yeter Çetinkaya'nın sinir krizi geçirdiği görüldü. 
    
Kamp çalışması için Keşan'dan Alanya'ya giden Gökhan Erkaya'nın kullandığı 34 FN 5809 plakalı otobüs, dün Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlanmış, futbolcular Güner Yıldız ve Can Çetinkaya hayatını kaybetmiş, teknik heyet, idareciler ve futbolcuların da aralarında bulunduğu 21 kişi yaralanmıştı.