"Keşke hiç boşanmasaymışım"

Harun Tan'dan ani bir kararla boşanan Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bir süredir oğlu Berin'in tenis kampı nedeniyle Barcelona'da bulunan Şallı, havalimanı dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı

Keşke hiç boşanmasaymışım
09 Eylül 2013 Pazartesi 13:31 tarihinde eklendi, 1.246 kez okundu.
Harun Tan ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan Ebru Şallı, büyük oğlu Beren'in İspanya'da katıldığı tenis kampının dönüşünde, havaalanında görüntülendi. Boşanmanın ardından ünlü müzisyen Sinan Akçıl ile ilişki yaşamaya başladığı konuşulan Şallı; Akçıl'la Fransa'da tatil yaptığı iddialarını yalanladı.
İşte Şallı'nın açıklamaları: 
 
Beren ile tenis kampından döndük. Bir hafta boyunca ülke dışındaydım; ben yokken hakkımda bir sürü dedikodu çıkmış. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Küçük oğlumla Bodrum'da, büyük oğlumla ise Barselona'da beraberdik. Fransa'ya veya başka bir yere gitmedim. 
 
Sinan Akçıl'ı tanıyorum; kendisiyle arkadaşlığım var ancak birlikte seyahat etmemiz söz konusu bile değil.
İki ay önce Azerbaycan'daki bir ödül töreninde, Sinan Akçıl'la aynı masada oturmuştuk. Çıkan haberlerde; Roma'ya gitmişiz, Beren ile Pars da yanımızdaymış... Böyle bir şey yok. Azerbaycan'a da tek başıma gitmiştim. 
 
Sinan'ın evine hiç gitmedim. Benim Sinan'la şu anda bir ilişkim yok. Kendisiyle Acarkent'teki başka bir evde, yaklaşık bir ay önce tanıştık, orada görüştük. 
 
Boşandıktan sonra birtakım isimler gündeme geliyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Benim iki erkek çocuğum var. Genç biriyim, ileride bir şeyler yaşayabilirim. Tanınmış biri olduğum için; bu, medyanın gözü önünde olacaktır. Gizleyecek halim yok ama şu an için öyle bir şey söz konusu değil. Çocuklarıma konsantreyim. 
 
BOŞANMAK ZORMUŞ YA!
Harun ile görüşüyoruz, ben daha evden bile ayrılmadım ki! Çıkan haberlerle ilgili hiç konuşmadık. Şimdi eve gidiyorum zaten, onu göreceğim. Harun beni biliyor ve bu haberlere bir şey demiyor.
Sinan'ı tanıyorum ama tanımadığım insanlarla bile adım anıldı. Gerçekten zormuş ya boşanmak! Keşke hiç boşanmasaymışım, barışacağım herhalde! 
 
Sinan ile ilişkim olsaydı söylerdim. Ben çok ilişki yaşamadım, yaşadığım şeyin de arkasında dururum. Kaç yıldır aynı kişiyle beraberim, ondan sonra biri olacaksa, yine böyle biri olur. 
 
Dedikodu çıkmasın diye hemen evleneyim bari! Türkiye güzeli seçildiğim dönemde de çok fazla bekar kalmadım. O yüzden bu durum beni rahatsız ediyor. İnşallah sıkıntı olmadan, biraz böyle yaşarım. 
 
Boşandığıma pişman değilim. Biz Harun'la hâlâ çok iyi dostuz. Kavgamız, gürültümüz yok! Harun çok iyi biri. İlginç bir boşanma bizimkisi, buna ailelerimiz de şaşırıyor. Ayrıldık ama yine de beraberiz.