"Keşke milli maç arası olmasaydı"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 haftalık iyi periyot sonrası milli takım arasının kedileri için iyi olmadığını söyledi

Keşke milli maç arası olmasaydı
20 Kasım 2013 Çarşamba 13:32 tarihinde eklendi.

Lige verilen milli maçlar arası sonrası hafta sonunda Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mehmet Özdilek, açıklamada bulundu.

Bireyselden çok takım olgusunu futbolcularına vermeye çalıştığını ifade eden Özdilek, "3 maç sonunda ortaya çıkan tablo takım olgusunun otaya çıkmasıdır. Birlikte düşünüp birlikte hareket edersek işimizin daha kolay olacağını ifade ettik. Lig devam ediyor. İyi bir periyot sonrası keşke milli takım arası olmasaydı. Aynı hızla devam etseydik. 15 günlük süreçte takım olarak iyi çalıştık. Milli takımlara giden oyuncularımız vardı. Oyuncularımız dönmeye başladı. Sevincimiz oyuncularımızın sakatlanmadan aramıza dönmesi oldu." dedi.

Hafta sonunda oynanacak karşılaşmaya değine genç teknik adam, her iki takım açısından düşüncenin kazanmak olacağına vurgu yaparak, "Biz iyi bir takımız. Geldiğimiz gün 4 puanda olduğumuz zamanda bunu söyledim. Çok zorlu 3 maçtan geçtik aslında Eskişehirspor ve Trabzonspor zorlu süreçlerdi. Maçlar kâğıt üzerinde kaybedilip kazanılmıyor. Saha üzerinde bunun mücadelesini göstermek çok önemli. Som 3 maçta insanüstü mücadele sergiledik. Bu mücadelemizi hafta sonunda ki maça taşımak zorundayız ki istediğimizi elde edelim. Kayseri Erciyesspor’un içerisinde bulunduğu durum bizim için önemli değil. Biz kendimize ve yapabildiklerimize bakacağız. Kendi istediklerimiz yaparsak oradan istediğimizi elde edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.
 


CİHAN