Kewell yolcu

Sarı kırmızılı yönetim ve teknik direktör Gheorghe Hagi’nin önümüzdeki sezon düşünmediği isimlerden Harry Kewell, Lucas Neill, Insua ve Misimovic gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Kewell yolcu
24 Şubat 2011 Perşembe 10:24 tarihinde eklendi.

 

 
LİGİN bitimine 12 hafta olmasına rağmen G.Saray’da ayrılık çanları şimdiden çalmaya başladı. Sarı kırmızılı takımın 10 yabancısından 4’ü yolcu. Misimovic’e bir hafta içinde, Kewell, Neill ve Insua’ya sezon sonunda veda edilecek. Bu sezon Rusya dışında başka bir yere gitme ihtimali bulunmayan Misimovic menajeri aracılığıyla görüşmelerini sürdürüyor. Boşnak futbolcunun bir hafta içerisinde sarı kırmızılı takımla ilişkisini kesmesi bekleniyor. Yönetimin sözleşmelerini uzatmayı düşünmediği Lucas Neill, İngiltere’de mekik dokurken Harry Kewell menajeri ile teklifleri değerlendirmeye başladı. Liverpool’dan kiralanan Insua ise bavullarını toplamak için geri sayıma geçti. İşte lejyonerlerin rotaları...
 
Önce Misimovic gidecek
 
Lucas Neill: 33 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme önerilmedi. O da son iki haftada aldığı 5 günlük izinlerde soluğu İngiltere’de aldı. Ada kulüpleri ile dirsek temasında. 
 
Harry Kewell: Avustralyalı yıldızın karaciğer rahatsızlığı ve sürekli nükseden adale sakatlıkları yönetime pes dedirtti. Ona da yeni sözleşme önerilmedi. Kewell’a çok sayıda Arap kulübü teklifte bulundu. 
 
Misimovic: Artık onun için de rota Rusya’yı gösteriyor. Dinamo Moskova başta olmak üzere Rus kulüpleri talip oldu. 
 
Insua: Liverpool’dan kiralanan ve satın alma opsiyonu 3 milyon Euro ile G.Saray’da bulunan Arjantinli futbolcu da İngiltere’ye dönüyor. Yedek kalmaktan sıkılan Insua’yı ısrarla isteyen kulüplerin başında West Ham bulunuyor.