Kıbrıs Gazisinden tepki

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla Erbaa Şehit Aileleri Derneği ve Erbaa Türk Ocağı gazi ve şehit ailelerini yemekte buluşturdu.

Kıbrıs Gazisinden tepki
19 Mart 2013 Salı 00:00 tarihinde eklendi, 6.670 kez okundu.

 

 
Erbaalı Şehit Aileleri Kıbrıs, Kore ve Güneydoğu gazilerinin buluştuğu yemeğe İlçe Kaymakamı Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Emniyet Müdürü İsmail Kılış, Jandarma Komutanı Fatih Tatlıcı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru katıldı.
 
Tokat Milletvekili Reşat Doğru 18 Mart Şehitleri anma gününde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek vatan toprağını korumak için canlarını feda eden kahramanlarımızı saygı ve rahmetle andığını ifade etti.
 
Doğru’nun konuşmasının ardından söz alan Erbaa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mahmut Çağlak, gazilerin yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, bazı insanların 'Gazilere bedavadan devletten maaş alanlar' şeklinde bakılmasına üzüldüklerini aktarıp, "Gazi, vatandaşın gözünde bir veya birkaç uzvunu kaybetmiş, yaralanmış kimseler sanılıyor. Bizler savaşa katıldık, devletimiz de bize bu madalyayı verdi. Bu şekilde davranılması bizi üzüyor.” dedi.

CİHAN