Kılıçdaroğlu Ankara'ya döndü

Artvin'in Şavşat İlçesi'nden Ardanuç İlçesi'ne giderken PKK'lı teröristlerce konvoyuna silahlı saldırı düzenlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine tahsis edilen askeri helikopterle Erzurum Havalimanı'na geldi.

Kılıçdaroğlu Ankaraya döndü
25 Ağustos 2016 Perşembe 22:14 tarihinde eklendi.
 Saat 20.15 sıralarında Erzurum Havalimanı'na inen Kılıçdaroğlu'nu, Erzurum Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu karşıladı. Kılıçdaroğlu, kendisini Ankara'ya götürecek tarifeli uçağın kalkış saatine kadar dinlenmek üzere VIP salonuna geçti. Bir süre sonra havalimanına gelen Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, CHP'li Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, VIP salonunda Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Kılıçdaroğlu'na Oltu Taşı tespih hediye etti.
 
'GÜZEL BİR TÜRKİYE ÖZLEMİ İÇİNDEYİZ'
 
Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'a geldiğini duyan 15-20 kişiden oluşan CHP'liler de havalimanına gelerek, genel başkanlarıyla görüşme imkanı buldu. Tarifeli uçakla Ankara'ya gitmek üzere VIP Salonu'ndan çıkan Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"Çok üzgünüm. Bir şehidimizin olması dolayısı ile. Yarın şehidimiz sonsuzluğa uğurlanacak. Bende cenaze törenine katılacağım. Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Bütün Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. İnşallah bu tür olaylar bir daha olmaz. Bu son olur. Biz güzel bir Türkiye özlemi içindeyiz. Bunun için hep birlikte mücadele etmek durumundayız."