Kılıçdaroğlu, Arnaduç'ta konuştu: Vazgeçmeyeceğiz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Arnaduç'taki konuşmasında, 'Vazgeçmeyeceğiz. Allah'ın verdiği bir can var, 'o can bu ülke uğruna feda olsun' diyeceğiz.'

Kılıçdaroğlu, Arnaduçta konuştu: Vazgeçmeyeceğiz
25 Ağustos 2016 Perşembe 18:28 tarihinde eklendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin, "Allah'ın verdiği bir can, o can, bu ülke, millet uğruna feda olsun. Vatandaşa söz verdim ucunda ölüm de olsa gideceğim. Kim ne derse dersin bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu teröre karşı hepimiz dik ve onurlu duracağız. Ne terör ne de başkaları bizi yıldırır" dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyuna yapılan saldırısı sonrasında helikopterle Ardanuç geldi. Burada açılış töreninde vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Siyasete girerken bir söz verdim. Her zaman her ortamda halktan yana olacağım. Kim ne derse dersin bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne terör ne de başkaları bizi yıldırır. Çünkü biz Mustafa Kemal'in Türkiye'sini büyütmek zorundayız. Bize cumhuriyet altın tabak ile sunulmadı. Cumhuriyeti kanla, gözyaşı ile kurduk. Hiç kimse bize silah gösterecek, tehdit edecek biz de vazgeçeceğiz. Bir canımız var. Allah'ın verdiği bir can, o can, bu ülke, millet uğruna feda olsun diyeceğiz" diye konuştu.
 
"ORDUMUZ CERABLUS'A GİRDİ DESTEKLİYORUZ"
 
Cerablus'a yapılan operasyona ilişkin Kılıçdaroğlu, "IŞİD denen terör örgütüne dersini vermek için ordumuz Cerablus'a girdi. Sonuna kadar arkasındayız, destekliyoruz. Şanlı ordumuzu destekleyeceğiz" dedi.
 
"VATANDAŞA SÖZ VERDİM UCUNDA ÖLÜM DE OLSA GİDECEĞİM DEDİM"
Konvoyunun saldırıya uğramasına ilişkin Kılıçdaroğlu, "Bugün buraya zorlu bir yolculuk ile geldik. Gelirken bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık. Bir şehidimiz var. beni en çok üzen bu. Keşke hiç olmasaydı. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bir şehidimizin olması beni en çok üzen şey oldu. Keşke o kurşunlar havaya atılsaydı. Sıralı ölüme hepimiz katlanırız da, babanın, annenin çocuğunu mezara koyması çok acıdır. Terör, hepimizin yüreğini burkuyor. Bu teröre karşı hepimiz dik ve onurlu duracağız. Hiçbir programımı iptal etmedim. Ne olursa olsun gideceğim. Vatandaşa söz verdim ucunda ölüm de olsa gideceğim dedim" ifadelerini kullandı.