Kılıçdaroğlu Romanlar'la buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" adıyla başlattıkları seçim programı kapsamında bugün Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen Roman dernek ve federasyonların temsilcileriyle buluştu. Toplantıda Kılıçdaroğlu'na kurmayları da eşlik ediyor. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yar

Kılıçdaroğlu Romanlarla buluştu
31 Ocak 2015 Cumartesi 12:10 tarihinde eklendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" adıyla başlattıkları seçim programı kapsamında bugün Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen Roman dernek ve federasyonların temsilcileriyle buluştu.
 
Bakırköy Botanik Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada Kılıçdaroğlu, Roman vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinleyecek, parti programı hakkında bilgi verilecek.
 
Toplantıda Kılıçdaroğlu'na kurmayları da eşlik ediyor. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bekaroğlu, Sezgin Tanrıkulu ile CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi başta olmak üzere bazı İstanbul Milletvekilleri ve belediye başkanları da toplantıda hazır bulunuyor.
 
Toplantının başında Bekaroğlu kısa bir açılış konuşması yaparak Roman buluşması hakkında bilgi verdi. Balıkesir, Edremit, Körfez Roman Dernekleri Başkanı Oktay Sümertaş, toplantıya katılan Roman dernek ve federasyon temsilcileri adına Kılıçdaroğlu'na günün anısına bir fincan takımı hediye etti. Basın mensuplarının kısa bir görüntü almasına izin verilmesinin ardından toplantı basına kapatıldı. Ana teması 'eşitlik, dayanışma ve demokrasi' olarak belirlenen toplantının bitiminde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir basın toplantısı yapması bekleniyor.

DHA