"Kılıçdaroğlu'nda kronik mutsuzluk var"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, ''Norveç'li bir bakan Türkiye'yi övüyor, Kılıçdaroğlu bundan da memnun olmuyor. Kronik mutsuzluk sendromu var bunlarda. Bunlar memnuniyetsiz...'' dedi.

Kılıçdaroğlunda kronik mutsuzluk var
27 Kasım 2011 Pazar 16:21 tarihinde eklendi, 1.013 kez okundu.

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi, ATO Kongre Merkezinde başladı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu, Salih Kapusuz, Bülent Gedikli, Zelkif Kazdal ile AK Parti Ankara milletvekilleri ve partililer katıldı. 
    
Kongrenin açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti iktidarının 9 yılının geride kaldığını, Türkiye'nin artık bölgesel bir güç ve dünyada söz sahibi olan bir ülke haline geldiğini söyledi. 
    
Siyasi istikrarın Türkiye'yi bambaşka noktaya getirdiğini belirten Gedikli, siyasi istikrarın ekonomik ve sosyal istikrarı da beraberinde getirdiğini anlattı. Gedikli, "Türkiye emin bir kaptanın elinde, rotasında yoluna devam ediyor. Etmeye de devam edecek. Daha çok işimiz var" dedi. 
    
Türkiye'nin ekonomik alandaki büyüme performansının da dünya tarafından takip edildiğini belirten Gedikli, 10 yıllık istikrarın Türkiye'yi ekonomik alanda da çok iyi bir noktaya getirdiğini, iktidarları döneminde önemli reformlara imza attıklarını anlattı. 
    
Millete hizmet için geldiklerini, milletin gözüyle bakarak çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Gedikli, birilerinin, "acaba AK Parti tökezler mi, partide sürtüşme olur mu- diye beklediklerini, ama bu kişilerin "avuçlarını yalayacaklarını" söyledi. 
    
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin "9 yıldır iktidar olamadıkları için Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'den özür dilediğini" kaydeden Gedikli, şöyle devam etti: 
    
"Siz 99 yıl daha özür dileyeceksiniz. Bu 9-10 yılda eminim Atatürk'ün ruhu şad olmuştur. İnönü'yü bilmem ama. Kimden özür dileyeceklerini de bilmiyorlar. Sen git milletten özür dile... Türkiye'de CHP'nin yıpranmışlığını konuşuyoruz. Normalde iktidarın yıpranmışlığı denir ama biz CHP'nin yıpranmışlığını konuşuyoruz. Bunlar bir dönem milleti ayaklanmaya teşvik ettiler. Sonra bir baktık ki CHP içinde ayaklanma başladı. Şimdi bahar orada. Çünkü CHP takoz bir parti. Her şeye takoz koyuyorlar. Norveç'li bir bakan Türkiye'yi övüyor, Kılıçdaroğlu bundan da memnun olmuyor. Kronik mutsuzluk sendromu var bunlarda. Bunlar memnuniyetsiz..."